Kourtney Kardashian Bares Ia Semua dalam Tembak Foto Walaupun Sembilan Bulan Hamil

Hanya beberapa minggu selepas Kim Kardashian cuba untuk “memecahkan Internet,” kakak perempuan Kourtney Kardashian telah mengetepikan semuanya dalam pemotretan bogel untuk DuJour manakala sembilan bulan mengandung anak ketiga.

BERKAITAN: Kourtney Kardashian Mempunyai Sarapan di Tiffany’s-Themed Baby Shower

Keputusan untuk menimbulkan buff semasa hamil mungkin kelihatan berani untuk beberapa orang, tetapi untuk Kardashian, yang juga menimbulkan bogel ketika membawa Mason (kini berusia 4 tahun), ia merasakan semula jadi. “Apa yang merayu kepada saya adalah meraikan bentuk badan saya sedang mengandung dan menangkap masa itu dalam hidup saya, “katanya DuJour. Kepada saya, kebogelan bukan sesuatu yang malu. Saya tidak malu dengan badan saya, “katanya. “Saya adalah yang terbaik ketika saya mengandung.”

BERKAITAN: Spotted! Kourtney Kardashian Menunjukkan Off Bumper Bayinya dalam Bikini Hitam

Jaminan diri sendiri sudah pasti dalam tiga gambar yang dikeluarkan. Kardashian kelihatan seksi dan mudah dalam potret yang ditembak oleh jurugambar terkenal Brian Bowen Smith, seperti yang dilihat dalam gambar di atas. Latar belakang yang sederhana dan aksesori yang minimal mencerminkan perasaan “mentah” yang Karadashian pergi. “Saya suka bagaimana bakat mereka. Tubuh saya: Saya tidak cuba untuk menarik perhatian sesiapa atau menjadi sesuatu yang saya tidak.”

Walaupun anda tidak dapat melihat diri anda sedang mengandung bogel, bintang realiti berharap anda dapat melihatnya sebagai artistik. Kami katakan, kerja dilakukan dengan baik!

Baca wawancara penuh dan lihat lebih banyak foto di dujour.com.

PHOTOS: Gaya Maternity Terbaik Kourtney Kardashian

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 4

map