Kourtney Kardashian Berjumpa dengan Keluarga dengan Mason, Penelope, dan Corey Gamble

Bukan rahsia lagi bahawa Kourtney Kardashian telah bekerja pada kebugarannya sejak kebelakangan ini, sering kali berpeluh di gym dengan salah seorang adik perempuannya. Tetapi sekarang ibu kepada tiga mengambil kebugaran keluarga untuk tahap yang baru-secara literal.

Semalam, Kardashian menyiarkan gambar dirinya, anak lelaki tertua Mason, anak perempuan Penelope, dan kembara misteri wanita Kris Jenner, Corey Gamble. Bercakap tentang indah-foursome itu difoto dari belakang, melihat ke atas salah satu landskap gunung yang tebal, gunung di Southern California. Untuk lawatan itu, Kardashian memamerkan badannya yang kencang dalam legging hitam dan tee kelabu yang dipotong, manakala kedua-dua anaknya memakai T-shirt dan seluar pendek. Gamble juga menyimpan kasual di seluar trek dan tee putih. 

Kembara.

Foto yang disiarkan oleh Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pada

“Kembara berjalan kaki,” Kardashian hanya menangkap gambar cantik. Keluarga yang bersenam, tetap bersama! Dan seolah-olah kenaikan keluarganya membosankan anak-anak keluar-malam yang sama, Kardashian ‘memberi foto foto buku yang dia baca kepada anak-anaknya sebelum tidur, bersama dengan kapsyen “Goodnight.” 

BERKAITAN: Lihat Kourtney Kardashian’s Adorable Photo of Her “Little Lunch Date”, Penelope and Reign

Selamat Malam. ����❤️

Foto yang disiarkan oleh Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − 90 =

map