Kourtney Kardashian dan Hailey Baldwin Sizzle dalam Bikinis Sangat Sexy di Miami

Sekarang ini adalah bagaimana anda memulakan minggu anda. Selepas memamerkan angka hebatnya di satu keping Norma Kamali di Miami pada hari Ahad, Kourtney Kardashian melanda pantai dengan pelakon Hailey Baldwin, dan mengejutkan kedua-dua lelaki ini kelihatan luar biasa dalam dua saman yang sangat seksi. 

Untuk hari pantai mereka, ibu kepada tiga wanita memamerkan lengkungnya dengan bikini hitam yang berjalur tinggi oleh Almari Naked. Walaupun pemotongan saman itu cukup sederhana dari bahagian depan, aset Kardashian berada pada paparan penuh dari belakang. Baju bikini yang dipotong tinggi meninggalkan sedikit imaginasi, menjadikannya sangat jelas bahawa kerja kerasnya di gym itu membuahkan hasil. Dia mengangkat wajahnya dengan gelung emas yang besar dan rantai berlapis berlapis. 

Kourtney Kardashian Bikini - Embed
INSTARimages.com

VIDEO: Kourtney Kardashian Menunjukkan Off Body Bikini di Mexico

Sementara itu, Hailey Baldwin memilih bikini putih panas oleh Solid & Striped, yang menonjolkan kulitnya yang telah tan-mungkin bulan Jun, tetapi model berusia 20 tahun sudah mempunyai cahaya yang sangat baik. Baldwin selesai dari pemandangan pantainya yang siap dengan rumput hitam dan kelebihan emas. 

Hailey Baldwin Bikini - Embed
INSTARimages.com

BERKAITAN: Kourtney Kardashian meletakkan Twist Ab-Baring Sexy di Tracksuit Tracksuit

Musim panas mungkin hanya pemanasan, tetapi Kardashian dan Baldwin sudah memenangi musim bikini. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 9

map