Kourtney Kardashian dan Kendall Jenner Membuat Surprise Ellen Penampilan untuk Talk Rumours Bayi

Karla Kardashian sampai ke bahagian bawah laporan bayi Kar-Jenner. Ellen DeGeneres menghidupkan semula alter ego yang lucu, kakak Kardashian yang kurang dikenali Karla, untuk pertunjukan bertema Halloween pada hari Selasa.

“Saya tidak tahu jika anda masih ingat saya, saya Karla Kardashian,” DeGeneres bercakap. “Saya kakak Kardashian yang kurang dikenali dan saya mendapat benjolan bayi baru di bawah benjolan wanita saya. Anda tahu apa maksudnya, sama ada saya hamil atau saya meletakkan pad saya di belakang. “

Tuan rumah ceramah bercakap menyedarkan ledakan bayi keluarga. Kim Kardashian West menjangkakan anak ketiganya dengan Kanye melalui pengganti, manakala Kylie Jenner dan Khloé Kardashian masing-masing hamil dengan anak pertamanya. Kylie menjangkakan seorang gadis dengan teman lelaki Travis Scott, manakala Khloe menjangkakan seorang lelaki dengan teman lelaki Tristan Thompson.

“Musim ini, semua Kardashians mempunyai bayi, atau apa yang kita mahu memanggil mereka, berputar-putar,” tuan rumah bercanda. “Kita semua tahu bahawa Kim menjangkakan, dan semua orang bercakap tentang Khloe dan Kylie sedang hamil, tetapi saya telah berbual berita. Saya tidak sepatutnya memberitahu sesiapa, tetapi saya tidak peduli kerana saya adalah sebahagian dari keluarga. Kourtney [Kardashian] juga hamil! “

Ellen Halloween Costume
Michael Rozman / Warner Bros

Untuk mengelirukan khabar angin, ibu dari tiga membuat penampilan mengejutkan The Ellen DeGeneres Show untuk memberitahu dunia dia tidak hamil. “Berhenti membuat khabar angin tentang saya! Saya tidak hamil. Karla, berhenti cuba membuat khabar angin seperti yang anda tahu semua rahsia kami, “kata Kourtney.

BERKAITAN: Khloé Kardashian Mementingkan Bengkak Bayinya Game of Thrones-Kostum Halloween Bertemakan

“Maaf, saya keliru dengan Kendall [Jenner] ‘menyebabkan kendali Kendall. Saya tahu bahawa untuk fakta, “kata DeGeneres.

Model berusia 21 tahun itu muncul dari belakang pentas untuk menetapkan rekod lurus. “Saya tidak hamil sama ada,” Kendall memberi jaminan kepada DeGeneres. “Anda perlu berehat, kerana saya tidak hamil.”

Kourtney dan Kendall tidak mungkin menjangkakan, tetapi mereka berada dalam minoriti, kerana ketiga-tiga adik perempuan mereka pasti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 + = 61

map