Kourtney Kardashian Goes Bra-Percuma dalam Shirt Backless yang menjunam

Apa yang anda pakai apabila sudah tiba masanya untuk urusan cepat? Kami biasanya berpaling kepada kemeja-T, berpeluh, dan mungkin sepasang kasut yang selesa. Tetapi apabila anda Kourtney Kardashian, dunia adalah tiram yang bergaya anda.

Pada hari Selasa di L.A., ibu dari tiga yang berdengung di sekitar bandar raya itu melihat kami mungkin bercadang untuk makan malam waktu biasa. Kardashian memakai seluar jeans biru klasik dengan booties kulit hitam yang runcing. Dan sementara kasutnya sememangnya yang kita mahu cuba, kita amat terobsesi dengan blusnya.

Kourtney Kardashian

Ratu pek fanny berpasangan dengan seluar Chanel dengan seluar jeans cuci ringan, booties hitam, dan top sutera yang menjunam ($ 540; shopspring.com). 

BACKGRID

Bintang TV realiti menggegarkan topeng lengan panjang, topi tinggi yang bukan hanya melengkapi poni yang tinggi, tetapi mempunyai reka bentuk yang sangat dalam. Dan sementara cukup depan untuk membuat kita mahu meniru gayanya, bahagian belakangnya menampilkan reka bentuk, reka bentuk yang benar-benar tanpa backless.

Kourtney Kardashian
BACKGRID

BERKAITAN: Selebriti Ini Takut dengan Fanny Packs

Dia berpasangan dengan seksi seksi dengan kulit hitam Chanel fanny pack yang dibalut di pinggangnya dan dua kali ganda sebagai tali pinggang.

Dia juga membawa ke Instagram untuk memamerkan rupa kecantikannya yang bercahaya ketika dia berpose dengan kawan dan artis solek Hrush Achemyan yang super-comel pup.

Morkur Kourtney

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pada

Bolehkah kita meminjamnya selama sehari, sila?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 45

map