Kourtney Kardashian Membawa Hubungannya dengan Younes Bendjima ke Tahap Seterusnya

Hubungan Kourtney Kardashian dengan Younes Bendjima pasti menjadi serius. Bagaimana kita tahu? Hanya semak post terkini Instagramnya.

Bintang realiti menyiarkan gambar pasangan itu di Calvins mereka, pada dasarnya menjadikan teman lelaki barunya sebagai duta jenama Calvin Klein (adik perempuannya semua memegang gelarannya juga). Anda tahu perkara yang serius apabila Kar-Jenner mula melibatkan yang penting dalam kandungan mereka yang ditaja. Spon-con seluar dalam adalah status perhubungan di alam semesta Kardashian.

#mycalvins #ad @calvinklein

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pada

Tetapi ada beberapa perkara yang lebih menarik yang kami perhatikan dalam jawatan yang tidak berbahaya, selain fakta bahawa Kourt menjerit cintanya untuk Younes kuat dan jelas. Untuk satu, mereka berpadanan, dari celana cuci ringan mereka ke abs mereka yang bergelora. Malah pose mereka berselaras, menatap telefon dengan wajah lurus, kerana iklan Instagram adalah perniagaan yang serius.

Foto itu diambil di dalam bilik mandi dengan lantai sempurna bersih dan tuala putih berbulu. Ia boleh menjadi sebuah hotel, walaupun kesombongan di latar belakang mempunyai rasa hidup, seolah-olah ia milik seorang Kardashian sepenuh masa. Kourt, jika ini adalah bilik mandi anda, kami memuji anda untuk memastikan ia bersih di peringkat hotel. Dan jelas, ia lebih besar daripada keseluruhan apartmen saya. Ini adalah seorang Kardashian yang kita bicarakan, orang.

Kourtney Kardashian Younes Bendjima
Jerritt Clark / Getty Images untuk Remy Martin

Foto itu juga nampak sebagai selfie (sekurang-kurangnya itulah yang Kourtney mahu kita percaya) kerana logo Calvin Klein dibalikkan, dan ada keadaan cerminan infiniti yang berlaku di latar belakang ke kanan kepalanya. Tetapi perspektif merasakan sedikit. Ia sangat mungkin bahawa mereka mengambil selfie dengan bantuan sebuah cermin besar di atas lantai. Tetapi mereka juga boleh mempunyai orang lain mengambil gambar itu dan flip ia untuk kelihatan kurang profesional dan ditimbulkan. Jika ya, siapa jurugambar bertuah ini?

BERKAITAN: New Mom Kylie Jenner Mempunyai Malam Gadis Keluar dengan Dua Sisters

Dan akhirnya, apakah yang pelik aneh di atas kepala Younes? Hasil yang tidak disukai beberapa pengeditan FaceTune atau Photoshop? Atau adakah itu hanya tirai mandi bertiup di angin?

Kourtney, jika anda membaca ini, kita memerlukan jawapan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 2 = 9

map