Kourtney Kardashian Membuat Suster Kylie Jealous dengan Tembakan Foto Naked Sexy

Kami telah mengatakannya sebelum ini dan kami akan mengatakannya sekali lagi: Kourtney Kardashian adalah seorang ibu panas.

Dalam sekejap melihat pada episod akan datang Menjaga dengan Kardashians, Kardashian tertua menunjukkan adik-adik perempuannya bagaimana ia dilakukan dengan menanggalkan pakaiannya hanya untuk menembak gambar seksi di Costa Rica.

Dalam promo episod di atas, Kylie Jenner, Kim Kardashian West, Khloé Kardashian menonton dengan kagum apabila ibu berusia 38 tahun itu memamerkan lengkungannya yang luar biasa di kolam renang sementara jurugambar Mike Rosenthal mendapat semua kamera.

VIDEO: Kourtney Kardashian Menunjukkan Off Bikini Body on Vacation

 

“Kourt, awak memberi hidup sekarang!” hairstylist Jen Atkin bersorak kerana Kourtney bekerja pose yang paling seksi.

saman hari jadi

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pada

“Saya benar-benar bimbang tentang anda selepas Penelope,” kata Khloe kemudian dalam pengakuan mereka. “Saya fikir, seperti dia pergi, sekarang dia YOLO-ing, badan bom-bokong, telanjang di kolam renang, dan adik-beradik anda perlu takut kepada awak.”

Karen Jenner termuda nampaknya sama.

“Apa f-!” jeritan berusia 19 tahun itu selepas melihat satu pukulan yang sangat seksi. “Saya mahu masuk. Saya sangat cemburu!”

Dapatkannya, gadis!

BERKAITAN: Kourtney Kardashian Tidak Boleh Berhenti Berkongsi Foto Bikini

Tonton semuanya turun di penggoda di atas, dan dapatkan episod keseluruhan Menjaga dengan Kardashians Ahad jam 9 pagi ET, pada E!.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 72

map