Kourtney Kardashian Menjadikan Kostum Pengantin Mati Its Look Sexy

Kourtney Kardashian memberi makna baru kepada frasa itu, “Kematian Til buat kita sebahagian.” Bintang TV realiti berusia 37 tahun itu memukul bandar itu untuk beberapa keseronokan Halloween malam tadi, dan dia kelihatan sangat seksi dalam kostum pengantinnya yang mati.

Yang paling tua dari adik-beradik Kardashian bersiap-siap untuk mengatakan “Saya lakukan” kepada seorang lelaki zombi yang bernasib baik pada hujung minggu ini. Dia mengenakan gaun mini putih yang ketat, dipasangkan dengan stoking putih paha-tinggi, tumit putih bertali, dan kalung perak yang berwarna-warni. Kardashian menyiapkan pakaian dengan kerudung putih yang mengalir dan sejambak bunga putih.

BERKAITAN: Parti Makan Malam Pre-Halloween Spooky Kourtney Kardashian Adalah Jadi Epik

Sentiasa satu untuk memberi perhatian kepada butir-butir, ibu dari tiga benar-benar dipaku melihat keindahan pengantin perempuan yang mati juga. Dia memakai sambungan panjang pinggang di rambutnya, dan soleknya sangat cantik-ia memaparkan bayangan mata merah gelap dan gincu sepadan. Kardashian juga mempunyai sedikit darah yang diletakkan dengan teliti di sudut mulutnya. Bintang realiti memberi peminat pandangan di belakang layar pada Snapchat ketika dia sedang menyiapkan nota untuk Halloween seterusnya!

Kourtney Kardashian 1
kourtneykardashian / snapchat
Kourtney Kardashian 2
kourtneykardashian / snapchat

VIDEO: Kostum Halloween Celeb Terbaik 2016

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − 50 =

map