Kourtney Kardashian Menunjukkan Kembar Tonednya dalam Suit Mandi Pink Cheeky

Adik-beradik Kardashian terkenal dengan cita-cita mereka yang neutral, tetapi kakak sulung Kourtney Kardashian telah memperkenalkan beberapa warna baru ke dalam almari pakaiannya, terutamanya ketika memakai pakaian renang. Yang berusia 37 tahun Menjaga Up Dengan Kardashians bintang yang bermain di pantai di Miami hari ini mengenakan pakaian renang berwarna cheeky.

Saman mandi terkini Kardashian adalah reka bentuk yang mudah-satu keping dengan melangkah ke hadapan, berpusing rendah dan hampir di belakang. Walau bagaimanapun, warna peach cantik itu sesuai untuk menonjolkan tan bercahayanya. Sebagai ibu kepada tiga pergi berenang di dalam air, dia memakai sepasang cermin mata hitam dan gelang Pasangan Cartier Love di lengannya.

Kourtney Kardashian embed
Berita Splash

Jika anda telah mengikuti cerita Snapchat, anda tahu bahawa jurulatih kegemaran Kardashian, Don, pergi selama beberapa bulan untuk berkunjung dengan iparnya, Kanye West. Walau bagaimanapun, ia kelihatan seperti dia berjaya mengekalkan rejimen senaman yang didedikasikan dalam ketidaksuburannya-tubuhnya kelihatan hebat! Begitu banyak sehingga kakak Kardashian tertua telah menyiarkan gambar baju renang kepada Instagram-bolehkah anda menyalahkannya?

MiAmi ☀️

Foto yang disiarkan oleh Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pada

RELATED: Kourtney Kardashian Rocks Super Sexy Olive Green Cutout Swimsuit di Miami

Apabila anda terlepas kakak anda … KHLO $$$$$

Foto yang disiarkan oleh Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pada

Selfie kapal layar.

Foto yang disiarkan oleh Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map