Kourtney Kardashian’s Son Mason Disick Is A “Genius Creative”

Ia kelihatan seperti Kourtney Kardashian dan Scott Disick mempunyai artis yang baru di tangan mereka. Kebanggaan Nenek Kris Jenner ke Instagram hari ini untuk berkongsi kepingan cucunya, Mason Disick, dan bukan hanya memamerkan kemahiran lukisannya yang mengagumkan, tetapi juga mempamerkan potongan rambutnya.

Dalam gambar itu, kanak-kanak berusia 6 tahun itu duduk di meja yang melukis gambar yang berwarna-warni tentang apa yang kelihatan sebagai sejenis makhluk atau makhluk asing. “My Boo adalah seorang jenius yang kreatif #mason #grandparentsday #grandson #love #proudgrandma #lovie,“Jenner memaparkan ‘gram bersama-sama dengan emoji palet artis.

My Boo adalah seorang jenius kreatif �� #mason #grandparentsday #grandson #love #proudgrandma #lovie

Foto diposkan oleh @krisjenner pada

BERKAITAN: Kris Jenner Catat Foto Kemusnahan Lusuh Paling Khas dari Khloé Kardashian

Tetapi ini bukan kali pertama kita melihat bakat seni Mason dalam tindakan. Kourtney baru-baru ini menyiarkan Snapchat anak lelakinya yang membuat gambar yang sangat serupa tetapi lebih besar pada papan putih. Semak di bawah.

Foto yang disiarkan oleh Snapchat Kourtney (@kourtneysnapchat)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map