Kourtney Kardashian yang baru berusia 38 tahun ke bawah untuk “Saman Hari Lahir”

Klan Kardashian-Jenner tahu bagaimana untuk meraikan hari jadi. Sama ada mereka memaparkan foto-foto pemotretan yang paling indah, atau mandi gadis ulang tahun dengan hadiah yang berlimpah, mereka tidak pernah melepaskan peluang untuk membuat kenyataan. Jadi, adakah benar-benar kejutan bahawa Kourtney Kardashian berbunyi dalam hari jadi ke-38nya yang benar-benar bogel?

The mother-of-three yang sangat cerah berkongsi gambar dalam “saman ulang tahun” nya kepada Instagram pada hari Selasa, dan sialan dia kelihatan baik. Gadis hari jadi telanjang berdiri di kolam renang, dalam proses melakukan flip rambut dan dengan demikian memamerkan punggungnya yang sangat kenceng, memberikan kakak Kim Kardashian Barat terkenal Kertas majalah menutup larian untuk wangnya.

tk
kourtneykardash / Instagram

Sudah tentu, ini bukan satu-satunya penyataan hari besar Kourtney di media sosial. Khloé berkongsi video comel yang dipenuhi dengan rakaman sis besarnya, menulis, “Selamat ulang tahun kepada Milly untuk Vanilli saya.” Dan ibu Kris menarik gambar-gambar vintaj untuk kolaj foto manis.

Selamat ulang tahun kepada Milly untuk Vanilli @kourtneykardash saya

Satu jawatan yang dikongsi oleh Khloé (@khloekardashian) pada

Selamat hari jadi cantik @kourtneykardash !!! Dari hari anda dilahirkan, anda telah memberkati saya dengan kegembiraan yang begitu banyak! Anda membawa kebahagiaan cinta dan cahaya dan inspirasi kepada saya, dan semua orang di sekeliling anda. Anda adalah seorang ibu, kakak, kawan, dan anak perempuan yang luar biasa dan saya sayangkan anda lebih daripada perkataan yang boleh dikatakan …. anda cantik di dalam dan luar gadis manis saya, mempunyai hari yang menakjubkan, mommy xoxo #love #family #grateful #happybirthdaykourtney

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kris Jenner (@krisjenner) pada

BERKAITAN: Kourtney Kardashian Berubah 38! Lihatlah Kembali di Moments Bikini Terbaiknya

Selamat hari jadi, Kourt!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 + = 80

map