Kris Jenner Ditanya Mengenai Kehamilan Anaknya dan Memberi Jawapan Jujur

Sejak berita mengenai kehamilan Kylie Jenner dan kehamilan Khloé Kardashian muncul, para peminat telah menunggu dengan nafas untuk kedua-dua bintang untuk membicarakannya sendiri-tetapi itu belum lagi berlaku. Walaupun sis besar Kim Kardashian West telah terbuka tentang mengharapkan anaknya yang ketiga melalui surrogacy, Kylie dan Khloé telah mempertahankan ibu mereka tentang status ibu mereka yang baru, banyak kekaguman peminat super yang mahukan setiap detail (iaitu kami).

Oleh itu, apabila Kris Jenner yang bersalin membuat penampilan pada rancangan Ellen DeGeneres, sudah tentu topik itu muncul. Selepas DeGeneres menggegarkan keluarga dengan mengumumkan wataknya Karla Kardashian juga menjangkakan (dan menyebarkan khabar angin bahawa Kourtney dan Kendall hamil-mereka tidak), tuan rumah pertunjukan talk turun ke perniagaan.

“Anda adalah anak perempuan yang terbaik kerana anda sangat mudah untuk bersaing dengannya,” kata Kris kepada DeGeneres, dari Karla. “Anda membuat banyak cerita walaupun anda perlu bekerja keras.”

“Maksud anda seperti menyebutkan [Kourtney dan Kendall] hamil?” DeGeneres bertanya, sebelum menyelidiki ke dalam sebenar topik di tangan. “Baiklah, mereka tidak. Tetapi anda mempunyai ramai kanak-kanak hamil sekarang. Anda lakukan. Anda mempunyai sekumpulan besar mereka. “

Kris mengangguk soalan sebaik yang dia dapat, tetapi sambutannya masih bercerita.

BERKAITAN: Ini Adalah Sexy Angel Costum Kylie Jenner

“Oh, di sini, saya dapat merasakan ke mana ini berlaku, dia cuba menipu saya ke kehamilan yang mengesahkan …” katanya..

Nasib baik, DeGeneres memahami, memberitahu Kris bahawa “Anda sedang menunggu rancangan anda untuk melakukannya, saya tahu itu.”

Jawapan Kris? “Nah, anda tahu, saya mendapat 10 peratus, jadi …,” jawabnya. Itu pasti bukan penafian.

Walaupun kita masih tidak mempunyai kata langsung tentang bagaimana Jenner merasakan kehamilan Kylie dan Khloe lagi, sekurang-kurangnya kita tahu untuk menontonnya di acara itu. Anda lebih baik percaya bahawa kami akan menyesuaikan diri.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 28 = 29

map