Kris Jenner Melakukan Officiates Rakan Perkahwinan Faye Resnick lama

Kris Jenner boleh memainkan ibu kepada senarai megawatt selebriti A-senarai, tetapi memimpin pek sebagai pengurus super Kardashian-Jenner bukan hanya peranannya di Hollywood. Hujung minggu ini di L.A., bekas atendan penerbangan itu menghidupkan sosialit dan media mogul memakai baju kurung berwarna hitam dan lutut untuk tidak hanya menghadiri perkahwinan rakannya Faye Resnick ke Everett Jack Jr., tetapi juga untuk merasmikan upacara bertabur bintang.

Jenner memanaskannya di rumah Calabasas yang luas untuk mengalu-alukan apa yang dilihat sebagai kumpulan tetamu yang intim yang termasuk anaknya sendiri Khloé Kardashian, Real Housewives Beverly Hills bintang Kyle Richards, dan Rick Hilton (bapa Paris dan Nicky Hilton). Kyle mengambil ke Instagram untuk berkongsi gambar yang menawan di mana Jenner dengan bijak mengarahkan pasangan dan saksi:

Masa perkahwinan

Foto yang disiarkan oleh Rick Hilton (@ rickhilton7) pada

RELATED: Khloé Kardashian Mendedahkan Rahsia Waxing Kim dan Kourtney Bikini

Richards juga mengambil alih media sosial dan mengungkapkan sekilas tentang tindakan lucu di belakang layar. Dia bukan sahaja berkongsi imej keluarga TV terkenalnya yang berpakaian dalam perayaan perkahwinan mereka, tetapi juga mengambil masa untuk mengambil gambar diri sendiri dengan Jenner, anak-anak rambut dan alat soleknya, dan pengantin bertuah.

Hari besar Faye! #bride #happygirl ❤️��

Gambar yang disiarkan oleh Kyle Richards Umansky (@kylerichards18) pada

La Familia #fayeswedding ❤️

Gambar yang disiarkan oleh Kyle Richards Umansky (@kylerichards18) pada

Pengantin perempuan �� @fayeresnick ❤️ # happyday

Gambar yang disiarkan oleh Kyle Richards Umansky (@kylerichards18) pada

Tahniah kepada pengantin baru!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − = 72

map