Krismas Di Sini dan Cara Kempen Burberry Delevingne Akan Membuat Anda Percaya

Awak tahu apa yang panas sekarang? Burberry.

Minggu ini, berita memecahkan bahawa Presiden Burberry dan Ketua Pegawai Kreatif, Christopher Bailey yang lama akan meninggalkan syarikat itu, yang bermaksud orang fesyen sudah berbual mengenai pereka yang akan menggantikannya.

Anda tahu apa lagi yang panas sekarang? Krismas.

Halloween sudah berakhir, dan sekarang masa itu bahawa fanatik percutian cerah mula mencampakkan eggnog dan memasang perhiasan.

Jadi apa yang berlaku apabila anda menggabungkan Burberry, panas, dan Krismas, juga panas? Api.

Pada hari Selasa, Burberry mendedahkan pelakon British Matt Smith dan model pelakon Cara Delevingne dalam kempen terbaru jenama ini, yang difoto oleh Alasdair McLellan.

Cara Delevingne Burberry
Dengan hormat Burberry
Cara Delevingne Burberry
Dengan hormat Burberry

Imej dan portofolio memang cantik, tetapi kami dipamirkan oleh hakikat bahawa dalam video kempen yang menyertainya, ia turun naik! Untuk suara lagu Pet Shop Boys “Always on My Mind,” model itu, yang bulan lalu mengatakan Harvey Weinstein didakwa secara seksual mengganggunya, memakai cengkaman yang selesa, tudung, dan kepingan logam berkilat yang dilemparkan dengan barang-barang lain yang terdapat dalam bordir tandatangan Burberry.

Cara Delevingne Burberry
Dengan hormat Burberry

VIDEO YANG TERKAIT: Kempen Burberry Cara Delevingne

Tonton video di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 + = 76

map