Kristen Bell Dikongsi Gambar Sendiri “Memakai Seluar Dalam Mesh” Walaupun Sangat Mengandung

Christian Bell mempunyai banyak untuk meraikan minggu ini.

Di samping menjadi pencinta musim cuti yang diiktiraf (dia bintang di Beku, Bagaimana mungkin dia tidak?), dia juga berdering pada anak perempuannya yang berusia 3 tahun, hari lahir Delta pada cara yang paling manis.

Bell berkongsi empat gambar dirinya di Instagram pada malam Selasa di mana dia hamil berat dan, dalam beberapa kes, memakai seluar dalam kehamilan. 

“Tiga tahun yang lalu hari ini, lebih kurang £ 47. Melangkah melalui kontraksi yang menyakitkan dengan punggung dan pernafasan, kadang-kadang berayun dari tiang IV untuk mencuba dan merasa seksi dan membuka pinggul saya,” tulisnya. “Selepas 36 jam buruh saya berjumpa seorang gadis yang saya sayangi lebih banyak daripada semua molekul di seluruh dunia. Selamat hari jadi, Delta. Cinta, ibu #meshpanties.”

Tiga tahun yang lalu hari ini. 47lbs lebih berat. Melalui pengecutan yang menyakitkan dengan backrubs dan pernafasan. Kadang-kadang berayun dari kutub IV untuk mencuba dan merasa seksi dan membuka pinggul saya. Selepas 36 jam buruh saya bertemu dengan seorang gadis yang saya cintai lebih daripada semua molekul di seluruh dunia. Selamat hari jadi, Delta. Cinta, ibu #meshpanties

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kristen bell (@ristenanniebell) pada

BERKAITAN: Kristen Bell Kata Anak-Anaknya Beritahu Dia Berhenti Menyanyi Beku

Dalam gambar-gambar yang disertakan, Bell ditunjukkan menunjukkan bola keseimbangan dengan bonggol bayi yang besar, berpose bersama suaminya, Dax Shepard, berayun dari IV di gaun hospital, dan mencari kandungan semasa bayi Bayi Delta.

Kami berharap Delta hari jadi yang paling bahagia!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − = 31

map