Kristen Stewart Tampar Bergaya di Semua Hitam kerana Dia Menjadi Jodie Foster di Majlis Pelancaran Hollywood

Jodie Foster akhirnya menerima bintang yang amat berharga di Hollywood Walk of Fame semalam, dan dia mempunyai teman baiknya Kirsten Stewart oleh pihaknya ketika menerima penghormatan.

Kedua-duanya membintangi bersama pada tahun 2002 Bilik panik ketika Stewart baru berusia 10 tahun, dan mereka telah mengekalkan hubungan yang rapat sejak itu-sesuatu yang jelas seperti Stewart bercakap tentang Foster semasa upacara. “Dia sentiasa merangkumi apa yang saya fikir adalah contoh utama di mana anda mahu berada dan dia berada di sana untuk saya,” kata Stewart. “Dia seorang pemain bola sepak di setiap peringkat, ia tidak dapat mengawal, dia melakukan segala-galanya, menendang keldai Yale, memenangi Oscar, dan menjadi seorang pembuat filem sendiri.

Semasa ucapan Foster, dia bercakap tentang membesar di tengah-tengah Hollywood dan bertanya-tanya apakah impiannya akan menjadi kenyataan. “Saya membesar dari Hollywood Boulevard dan akan menyeberang setiap hari dalam hidup saya,” katanya ketika berucap di Hollywood pada Rabu. “Dan anda melakukan perkara itu di mana anda suka, ‘Adakah saya akan berada di Walk of Fame suatu hari nanti?'” Misi pasti dicapai.

BERKAITAN: Kristen Stewart Goes Super Sexy dalam Kempen Chanel Terkini

Untuk majlis itu, kedua-dua pelakon kelihatan bergaya. Stewart yang baru-baru ini memikat kami di Met Gala, memakai rok pensil kulit hitam, yang dipasangkan dengan topeng lengan panjang hitam, sementara Foster memakai jaket navy yang sesuai.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 − = 81

map