Kristin Chenoweth Dishes pada Sama ada atau Tidak Dia Akan Muncul pada Musim Akhir Glee

Musim terakhir Glee telah membawa kembali beberapa wajah yang biasa, tetapi akan Kristin Chenoweth – yang memainkan pertunjukan yang lucu, lucu, April Rhodes awal dalam siri-menjadi salah seorang daripada mereka? Penyanyi-pelakon itu dihentikan oleh Menonton apa yang berlaku secara langsung pada hari Isnin dan menjawab soalan peminat mengenainya.

BERKAITAN: Tebak Siapa Kembali Kepada GleeMusim Akhir!

Chenoweth-yang sepadan dengan A.L.C. dan ensemble teori untuknya WWHL penampilannya mengakui dia tidak tahu sama ada dia akan kembali pada siri itu sebelum membungkusnya. “Saya juga tertanya-tanya, saya tidak tahu sama ada dia agak pudar,” bintang itu, yang mengatakan dia suka bermain watak itu, memberitahu tuan rumah Andy Cohen.

Jadi apa yang dia fikir sebenarnya berlaku watak tercinta? “Saya fikir April Rhodes adalah suatu tempat yang sangat mabuk dan membuat pas pada orang yang tidak sepatutnya.” Bunyi betul!

Tonton klip penuh Kristin Chenoweth bercakap Glee, dan wataknya April Rhodes, pada Watch Apa yang berlaku secara langsung di sini: 

PHOTOS: Lihat Glee Flashback Photo High School Cast 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 + = 54

map