Kuku Mata Kucing yang Sempurna (dalam 1-Kedua Flat!) Dengan Alat Kecantikan Ini

Sekiranya cuba menarik kucing yang sempurna sentiasa meninggalkan mata anda merah, berair, dan bersedia untuk membatalkan rakan-rakan anda melalui mesej dalam teks kumpulan anda, Vamp Stamp adalah jawapan untuk membuatnya tepat pada masa untuk semua rancangan petang masa depan.

Alat itu adalah gagasan dari Veronica Lorenz, artis solek dan salah satu pencipta bersama permainan yang berubah-ubah BeautyBlender asli. Pasti alat ini akan menyelamatkan Lorenz beberapa waktu dengan pelanggan celeb nya seperti Sofia Vergara, tetapi penjelmaannya juga keluar dari kepraktisan. “Tiga tahun yang lalu saya kehilangan perasaan di kedua-dua tangan saya dan penggunaan separa kerana tumor tulang belakang serviks yang jinak. Untuk kehilangan keupayaan untuk melakukan solek dengan mudah, sesuatu yang saya suka suka lakukan, adalah seorang penukar hidup untuk saya, “katanya InStyle. “Akibatnya, saya sentiasa mencari kaedah untuk membuat proses permohonan lebih mudah dengan kehilangan ketangkasan yang ketara. Apa yang datang dari itu adalah bahawa ia membuat permohonan lebih mudah untuk semua orang, jadi icing pada kek! ”  

BERKAITAN: Ini adalah 6 Best Eyeliners Liquid Drug Store Kami Telah Ditemukan

Inilah cara kerjanya: Kotak setem dengan eyeliner kegemaran anda-Lorenz mengesyorkan gel tanpa kalis air atau formula cecair-dan gariskannya ke sudut luar mata anda. Seterusnya, pilih sudut yang anda mahu mata kucing anda dan capainya-itu benar-benar itu mudah. Untuk melengkapkan rupa, anda perlu menyambungkan sayap dicap ke garisan yang anda tarik pada garisan air anda tetapi proses dua langkah bernilai untuk sayap yang tepat dan dramatik. 

Walaupun Vamp Stamp sangat mesra pengguna untuk pemula dan pro, mengharapkan untuk berlatih sedikit ketika pertama kali mengambil alat ini. “Kurva pembelajaran adalah benar-benar hanya tentang penempatan, gerakan, dan memastikan cap mempunyai dakwat yang mencukupi,” kata Lorenz.

VIDEO: 7 Celebs yang Serius Rock Cat Mata

Berhati-hati dengan bentuk pertama alat, “VaVaVroom,” yang terdapat dalam dua saiz, pada awal tahun 2017 di thevampstamp.com. Sementara itu, tonton sebilangan kecil percikan setem dalam tindakan.

Bayi kami @addykruse Winging It! Dengan #thevampstamp #eyelineronpoint

Video yang disiarkan oleh The Vamp Stamp® (@the_vampstamp) pada

Dakwat. Setem. Vamp. The Stamp Vamp. Semudah yang dilakukan dan dilakukan. Makeup oleh Kayla Chavez @metalmomfitness @the_vampstamp #wingedeyeliner #felineflick #classiccateye

Video yang disiarkan oleh The Vamp Stamp® (@the_vampstamp) pada

@c_dunk’s INK.STAMP.VAMP #wingedeyeliner #eyeliner #wings

Video yang disiarkan oleh The Vamp Stamp® (@the_vampstamp) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − 28 =

map