Kylie Jenner Cukup Membuat Penampilan Kejutan di VMA MTV 2018

Lupakan pasangan bangsawan seperti Arianna dan Pete Davidson, Justin Bieber dan Hailey Baldwin, atau neraka, bahkan Donald Trump Jr. dan Kimberly Guilfoyle (lebih banyak lagi mengenai percintaan mereka yang patut dicerca). Pasangan kami telah menjadi penghantaran utama selama bertahun-tahun? Kylie Jenner dan Travis Scott. Mereka tidak betul-betul menyimpan profil yang rendah, tetapi kita tidak melihat kedua-dua mereka membuat penampilan permaidani merah rasmi sejak Met Gala pada bulan Mei, dan kini, mereka menarik perhatian semua orang pada 2018 MTV VMAs. Walaupun Jenner tidak secara teknis berjalan dengan permaidani merah dengan lelaki itu, dia membuat penampilan yang bertukar kepala dalam blazer berbaju dua putih yang berlipat ganda sebagai pakaian dan termasuk tali pinggang bedazzled gaya dengan tumit perak strappy.

Kylie Jenner

di Tom Ford.

Jamie McCarthy / Getty

Jenner dan Scott mesti mengupah penjaga bayi untuk malam yang besar. Mereka ibu bapa kepada bayi perempuan Stormi Webster, yang Jenner melahirkan pada bulan Februari, dan kami bayangkan dia berpaling kepada mana-mana ibu saudara perempuannya yang terkenal – Kim, Khloé atau Kourtney – untuk sedikit bantuan.

Jadi apa yang berlaku dengan kedua-dua mereka? Buat masa ini, kita tahu bahawa mereka menjalani kehidupan mereka, menikmati pesta ulang tahun ke-21 yang mewah dan jelas membuat penampilan di pertunjukan anugerah utama. Tetapi minggu lepas, gambar mereka membeli-belah di kedai perhiasan mewah di Calabasas, Calif., Mencetuskan khabar angin bahawa kedua-dua mereka merancang untuk menjadi, atau sudah terlibat.

Kylie and Travis lead
Theo Wargo

BERKAITAN: Temui Peguam Negara Gay Terbuka Pertama Negara

Dalam wawancara penutup Julai untuk GQ, mereka bercakap tidak hanya mengenai mesyuarat pertama di Coachella 2017, tetapi mengenai menjaga hubungan mereka secara peribadi. Rupa-rupanya, Jenner lebih suka menenangkannya dan menjauhkan diri dari karyanya. “Saya tahu dia tidak suka perhatian. Itulah sebabnya kami hanya pergi lebih jauh untuk mengekalkan hubungan kami yang sangat peribadi, atau seperti, jika dia mempunyai peristiwa atau sesuatu, saya tidak akan datang. Kerana saya mahu dia melakukan perkara sendiri. Saya mahu dia menjadi dia. Saya tidak mahu ia menjadi Kylie dan Trav. Jika orang tidak pernah melihat kita bersama, tidak mengapa dengan saya, kerana kita hanya melakukan perkara itu, “katanya.

Malam ini, mereka melakukan perkara sendiri.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 12

map