Kylie Jenner dan Hailey Baldwin Bersih dengan Parti Pool Semasa Gelombang Panas

Kebanyakan negara berpeluh gelombang panas pada hujung minggu ini, dan hanya ada dua tempat untuk menunggang cuaca hangat: di dalam penyaman udara atau di kolam renang. Kylie Jenner dan Hailey Baldwin memilih untuk melakukan yang kedua, dan mereka menghabiskan hari semalam melepak di bikini mereka.

Yang paling muda Menjaga Up Dengan Kardashians bintang menjadi tuan rumah pesta kolam renang, dan dia berkongsi sebilangan snapchats comel sepanjang hari. Dia mendokumentasikan ketibaan Baldwin-model berusia 19 tahun itu muncul di rumah Jenner memakai penutup cahaya dan kasut dengan bikini biru dan orennya. Jenner, sebaliknya, mengetuk satu kepingan oren yang cerah dengan tenggelam V-neck dan stunner.

Kylie and Hailey 1
kyliejenner / snapchat
Kylie and Hailey 2
kyliejenner / snapchat

Para wanita dengan cepat menuju ke kolam renang, di mana mereka menimbulkan terapung berwarna-warni untuk gambar Insta yang layak. Dedikasi mereka untuk mendapatkan pukulan yang baik adalah terpesona-kita akan melompat untuk menyejukkan diri.

Gambar yang disiarkan oleh King Kylie (@kyliejenner) pada

Kemudian pada hari ketika mereka sedang berehat, Baldwin mengambil ke rumput untuk menunjukkan kemahiran gimnastik beliau. Dia melakukan walk-back mundur tanpa usaha manakala Jenner difilmkan untuk Snapchat. Dia pasti wanita yang mempunyai banyak bakat!

Kylie and Hailey 3
kyliejenner / snapchat

BERKAITAN: Kylie Jenner Memberi Peminat Tour Rumah Besar di Snapchat

Secara keseluruhannya, nampaknya kedua-dua bintang muda mempunyai hari yang menyeronokkan dan berjaya menewaskan panas. Sekiranya cuaca ini berterusan, kita mungkin perlu menuju ke kolam Kylie untuk menyejukkan diri juga!

VIDEO: The Times Kylie Jenner Berikan Us Summer Goals

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 24 = 33

map