Kylie Jenner dan Stormi Webster Mengambil Kesatuan Pertama Mereka Bersama, Kerana Kursus

Anda tidak terlalu muda untuk mengambil diri sendiri-terutamanya jika anda adalah sebahagian daripada puak KarJenner. Hari ini, Kylie Jenner berkongsi tiga diri sendiri dan anak perempuannya yang hampir dua bulan, Stormi Webster, dan kelihatan seperti keupayaan untuk mengambil kendali diri yang berkualiti dalam keluarga.

Dalam setiap gambar hitam dan putih, Stormi sedikit menatap kamera semasa ibunya cuba menimbulkan pelbagai masalah. “stormiiiiiiiii” dia merakamkan jawatan itu bersama-sama dengan emoji hati hitam. 

stormiiiiiiiii��

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Ini adalah gambar pertama bayi perempuannya yang menunjukkan seluruh wajahnya tanpa penapis, dan kita benar-benar melihat persamaan antara Jenner dan Stormi. Ia kelihatan seperti anak perempuan Kylie mempunyai matanya dan mulut berbentuk yang sama. Jen gen tersebut benar-benar kuat. 

Walaupun Jenner tinggal di luar umum sepanjang kehamilannya, tidak pernah mengesahkan atau menafikan bahawa dia menjangkakan, sejak melahirkan pengasas Kylie Lip Kit berusia 20 tahun telah berkongsi banyak maklumat tentang anak perempuannya. 

BERKAITAN: Kylie Jenner Tidak Boleh Berhenti Berkongsi Foto Baby Stormi

Dia memaparkan foto pertamanya Stormi ketika dia mengumumkan namanya, dan sejak itu telah berkongsi beberapa gambar anak perempuan yang comel, serta pukulan Stormi dengan neneknya, Mary Jo. 

Sekarang bahawa Jenner kembali ke mata orang ramai, kami meramalkan akan ada banyak lagi gambar-gambar comel Stormi yang akan datang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + = 12

map