Kylie Jenner Hanya Memecahkan Hiasan Media Sosial Stormi Webster

Kylie Jenner telah menjadi rahsia ketika datang kepada anak perempuannya, Stormi Webster. 

Pertama, mogul kecantikan meninggalkan perhatian ketika hamil dengan anak perempuannya, hanya kembali setelah dia dilahirkan pada bulan Februari. Dan kemudian, apabila kita fikir dia sudah kembali kepada cara berkongsi media sosialnya, Jenner mengumumkan bulan lalu bahawa dia tidak akan lagi memaparkan foto muka Stormi dan memadamkan gambar-gambar yang ada di atasnya di Instagram. 

Saya mengintip dengan mata kecil saya…

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

“Ya, saya memotong bayi saya,” dia menjawab seorang peminat yang bertanya mengenai pembubaran besar-besaran. “Saya tidak berkongsi foto gadis saya sekarang.”

Tetapi seolah-olah ibu berusia 20 tahun mengalami perubahan hati sepanjang hujung minggu. Pada hari Sabtu, yang Menjaga dengan Kardashians andalan mengambil Snapchat untuk berkongsi imej anak perempuannya yang berehat dengan aman di atas katil. “Cinta kecil saya,” dia merakamkan gambar. 

Stormi girl 6/30/18

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie Jenner (@kyliesnapchat) pada

Dengan membuktikan bahawa gambar itu bukan sekadar satu-dan-pengalaman pahit, Kylie berkongsi kepingan kecil anak perempuannya yang berumur 5 bulan yang tidur di tangannya, mengatakan bahawa “tidak ada yang lebih baik.”

cinta 6/30/18

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie Jenner (@kyliesnapchat) pada

Ia kelihatan seperti Kylie masih berusaha mencari keseimbangan yang tepat antara privasi dan kemasyhuran, topik yang pernah dibicarakannya secara terbuka dengan peminatnya pada tahun 2015. “Realiti saya adalah .. Saya hanya menunjukkan kepada orang apa yang saya mahu mereka lihat. tahu apa yang berlaku pada hari ini tetapi saya & saya berkongsi detik-detik saya, “dia tweet.

Cukup adil, tapi kami berharap gambar-gambar Stormi baru-baru ini bermaksud bahawa hiatus media sosial berusia lima bulan secara rasmi berakhir. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 17

map