Kylie Jenner kelihatan begitu banyak seperti Kim Kardashian dalam Travis Video Muzik Baru Travis

Semua yang berkilauan adalah emas, terutamanya apabila anda Kylie Jenner dan Kim Kardashian.

Memandangkan sangat menarik tambahan pucuk foto dan video muzik berjalan di dalam keluarga, Jenner kini muncul dalam video “Stop Trying to Be God” yang dirilis Travis Scott-dan dia serius menyerupai sisanya Kardashian besar dalam satu adegan tertentu.

Ya, video Scott berada dalam keadaan sendiri dan liar. Terdapat banyak rujukan alkitabiah, dengan Scott berjalan di antara domba, bertindak sebagai tokoh seperti Tuhan, dan melihat dunia meletup dalam api. Tetapi itu Jenner yang mencuri pertunjukan itu. Dalam satu kejadian, dia diliputi emas, nampaknya hampir telanjang, dan memegang kepala Scott. Mungkin dia penyelamatnya?

Kylie Jenner Travis Scott Video Embed
YouTube / TravisScott

Menjelang akhir, Jenner sekali lagi muncul dalam versi yang rosak stabil, kali ini memanjangkan domba animasi yang mulut lirik Scott, “berhenti cuba menjadi Tuhan.” Perhatikan apa yang biasa? Walaupun Jenner jelas memakai pakaian bersulam emas panjang dalam klip itu, dia kelihatan seperti Kim Kardashian buat kempen Kecantikan KKW Disember 2017.

Kylie Jenner Travis Video
Kesopanan

Dalam pukulan Kardashian, bintang itu kelihatan sama sekali tidak tersentuh dengan apa-apa tetapi bersinar, perhiasan emas berkilauan yang merangkumi badannya dan dipasangkan dengan kuda yang tinggi. Mungkin Scott mahu merujuk keluarga terkenalnya cinta itu? Siapa tahu.

Jenner dan Scott, yang menyambut anak pertama mereka bersama, Stormi Webster, pada bulan Februari, baru-baru ini membuka hubungan mereka dalam temu bual dengan GQ, mendedahkan bahawa “kita tidak pergi pada tarikh” sejak mesyuarat di Coachella pada April 2017.

Kami rasa masa ikatan mereka disediakan untuk rakaman video muzik?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 3 =

map