Kylie Jenner Melepaskan Puting Payudara untuk Tembakan Super “Nude Super “nya

Kylie Jenner telah menyerahkan semuanya.

Untuk isu terkini Majalah V, bintang TV realiti berusia 20 tahun dan mogul kecantikan yang ditimbulkan untuk kamera memakai hampir tidak ada apa-apa. Anda mungkin mempunyai tanggapan bahawa Jenner telah mencadangkan pakaian jurugambar sans sebelum tetapi, tidak, ini sebenarnya yang pertama untuk bintang.

“Saya selalu menghantar gambar-gambar seksi, tetapi tidak pernah menjadi telanjang,” katanya dalam majalah tersebut. “Itu sebenarnya penembakan bogel super pertama saya.” Di sebalik portfolio yang ditembak oleh Nick Knight, Jenner memakai pakaian berwarna lutut berwarna berani yang memperlihatkan segala-galanya. Mereka yang lain-duniawi dan mengingatkan ruang.

Saksi @kyliejenner seperti anda tidak pernah melihatnya sebelum ini. Kehidupan Jenner yang termuda adalah urusan yang tidak dapat ditahan, tetapi jelas, selalu ada ruang untuk mendedahkan sedikit lagi. Gambar-gambar etnik Kylie dalam gaun lut, yang dipilih oleh @annatrevelyan, ditembak oleh jurugambar legenda (dan penyumbang V lama) @nick_knight di @showstudio beliau. Kylie memakai pakaian @msgm dan kalung @othongthai. Pergi ke vmagazine.com untuk membaca wawancara dengan Kylie tentang pukulan merah panas dengan kata-kata oleh @treytylor, dan pra-memerintahkan salinan terbitan anda sekarang di vmagazineshop.com, di gerai berita 31 Ogos.

Satu jawatan yang dikongsi oleh V Magazine (@vmagazine) pada

Gaun Art Sekolah kuning semata-mata adalah antara yang paling mendedahkan penampilan menembak itu. 

@kyliejenner mendedahkan dirinya yang paling intim lagi ke @nick_knight dalam V109. Bergaya oleh @annatrevelyan, Kylie memakai @maschool_london pakaian @maria_tash anting @bijules gelang dan kasut @giuseppezanottidesign. Pergi ke vmagazine.com untuk melihat penyebaran semata-mata, dan pra-memerintahkan isu di vmagazineshop.com sekarang, memukul risalah berita pada 31 Ogos.

Satu jawatan yang dikongsi oleh V Magazine (@vmagazine) pada

Dalam artikelnya, Jenner juga membuka impaknya terhadap gaya rambut (“Yang saya tahu ialah ketika saya pergi ke kedai-kedai tenun, mereka mempunyai warna yang saya pakai, yang keren”) dan kehidupan di mata awam, satu topik dia selalu ditujukan Kehidupan Kylie.

BERKAITAN: Kylie Jenner Merayakan Bikinisnya dengan Koleksi T-Shirt Baru

“Saya tidak tahu bagaimana ia tidak menjadi tumpuan,” katanya. “Itu normal kepada saya. Tiada apa yang boleh anda lakukan mengenainya. Terdapat begitu banyak perkara hebat tentang kehidupan, saya hanya cuba memberi tumpuan kepada itu. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − = 38

map