Kylie Jenner Membawa Kami Semua Di dalam Bilik Tidur dan Bilik Mandi “Really Personal” Her

Kylie Jenner telah memberi kami lawatan ke bilik glamnya yang mengagumkan dan membuka mengenai perubahan rambut yang berterusan pada laman web dan aplikasinya yang dilancarkan baru-baru ini, dan kini starlet memberi kita gambaran yang lebih peribadi ke dalam hidupnya-dengan membawa kita ke dalam dirinya bilik tidur dan bilik mandi. “Saya sedang membahaskan yang menunjukkan kepada anda semua bilik tidur saya, kerana ia benar-benar peribadi,” kata Jenner dalam video baru. “Tetapi saya menghabiskan banyak masa untuk melakukannya, jadi saya akan menunjukkan kepada anda juga.”

Ketika datang ke boudoir, dia ingin pergi terang, dan memilih untuk menghiasi di taupe dan gading. “Bilik tidur di rumah ibuku sangat gelap,” saham Jenner mengapa dia pergi dengan palet warna cahaya kali ini. “Ia semua hitam, dindingnya hitam, lantai hitam, katilnya hitam.” Ruang ini mempunyai banyak foto peribadi dan sentuhan yang bergaya, seperti tengkorak dan aksen faux-fur. Tetapi bahagian kegemarannya di dalam bilik? Kerusi swetskin swivel.

Dan walaupun bilik mandi hitam-putihnya menakjubkan (dan dipenuhi dengan minyak wangi Kim Kardashian!), Pemain berusia 18 tahun itu mengakui bahawa dia sepatutnya pergi dengan warna yang berbeza untuk jubin mandinya: “Saya membuat kesilapan terbesar mendapatkan mandi hitam kerana anda tidak dapat melihat apabila anda berada di sana. “

BERKAITAN: Kylie Jenner Buka Rambut “Rambut Lelaki” dan Rambut Yang Berubah

Tonton lawatan video bilik mandinya di bawah, dan untuk lebih banyak gambar bilik tidurnya pergi ke thekyliejenner.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

96 − = 90

map