Kylie Jenner Menandakan “Bonggol Bayi” untuk Masa Pertama

Kehamilan Kylie Jenner telah disahkan oleh sumber pada bulan September, tetapi bintang realiti telah menghiburkan spekulasi sehingga kini. The Menjaga dengan Kardashians bintang mengambil akaun Twitternya pada hari Ahad untuk memanggil siri tembakan paparazzi yang dikatakan telah dijadikan doktor untuk membuatnya kelihatan lebih mengandung. 

“Pertama-tama, jika anda pergi ke photoshop blog / paps foto saya !! Semak garisan bengkok di latar belakang. Gambar 2 jelas ditukar,” tulisnya di Twitter bersama-sama dengan gambar-gambar, yang menjadikannya kelihatan seperti bayi benjolan agak besar. Dalam gambar-gambar, bintang realiti keluar pada tugas yang mengenakan hoodie hitam dan penyamaran padanan. 

Dia kemudian mengundi seorang peminat yang bersetuju dengan penilaiannya terhadap foto-foto itu.

BERKAITAN: Kris Jenner Ditanya Mengenai Kehamilan Anaknya dan Memberi Jawapan Jujur

Walaupun dia tidak mengatakan apa-apa khususnya mengenai kehamilannya, dia sedang menangani penampilannya buat kali pertama, yang agak besar. 

Menurut sumber, yang mengesahkan kehamilannya, anak lelaki berusia 20 tahun itu mengharapkan anak pertamanya dengan teman lelaki Travis Scott. Saudaranya Khloé Kardashian juga mengandung, dan Kim Kardashian West menjangkakan anak ketiganya melalui pengganti. Walaupun hanya Kim yang mengesahkan berita itu, kami menjangkakan ledakan bayi pada awal tahun depan.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 70 = 76

map