Kylie Jenner Merayakan Bikinisnya dengan Koleksi T-Shirt Baru

Sedikit cinta mengambil gambar bikini seperti Kylie Jenner, itulah sebabnya tidak menghairankan bahawa bintang realiti menggunakan pakaian renang yang paling seksi sebagai inspirasi untuk koleksi T-shirt barunya.

Guru Lip Kit membayangkan semula baju renang tanpa tarian klasik ini dengan warna-warna berani dan bahagian bawah yang lebih tinggi dalam pembebasan Kylie Shop yang akan datang, membolehkan semua orang untuk mencapai badan bikini Kylie Jenner menyingkirkan latihan yang melelahkan. 

Lihat laman @thekylieshop untuk melihat semua perkara baru yang jatuh pada KylieJennerShop.com pada 24 Ogos pada pukul 9 pagi … #KYLIESHOP

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

“Lihat laman @thekylieshop untuk melihat semua perkara baru yang jatuh pada KylieJennerShop.com pada 24 Ogos pukul 9 pagi … #KYLIESHOP” membaca tajuk jawatannya, yang menawarkan reka bentuk baru dalam kobalt, kuning, dan merah jambu panas. Setiap warna bikini dengan bijak sesuai dengan warna latar belakang untuk kesan maksimum.

Dan, jika anda tertanya-tanya di mana dia menarik motivasinya, berikut adalah beberapa detik bikini yang paling utama pada tahun ini:

hari di Mommy’s laugh

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

sasha unreleased

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Badan adalah Wonderland ✨

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

BERKAITAN: Guys, Ini Bikini Terakhir Kylie Jenner Akan Pernah Pakai Sebagai Remaja

Tandakan kalendar anda untuk 24 Ogos pada pukul 9:00 pagi. EST untuk merapatkan baju T, kerana seperti semua yang dicipta oleh pemain berusia 19 tahun itu, mereka pasti akan menjual dengan cepat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 3 =

map