Kylie Jenner’s Ruffled, Skin-Baring Confection Will Make You Do Double-Take

Tidak ada hubungan cinta yang lebih hebat dalam fesyen sekarang daripada yang antara Pengarah Kreatif Balmain Olivier Rousteing dan keluarga Kardashian-Jenner. Mereka adalah benar-benar BFFs, dengan keluarga yang sartorially-savvy juga berfungsi sebagai musisi muktamad genius.

Oleh itu, tidak hairanlah, bahawa anda akan melihat banyak wanita Kardashian-Jenner dan dengan Rousteing. Guru kecantikan brood, Kylie Jenner terkena impresario fesyen di West Hotspot Catch LA. Sememangnya, dia berpakaian dalam salah satu penampilannya yang secara harfiah berhenti lalu lintas.

Kylie Jenner Purple Dress - Embed 2017
Bauer-Griffin / Imej GC

Di bahagian atas permukaan ungu yang menenggelamkan midriff dengan leher tinggi dan maxiskirt mungkin kelihatan seperti dua kepingan yang berasingan, tetapi sebenarnya pakaian yang dihubungkan oleh ritsleting panjang yang berlari ke belakang. Jenner memilih rupa kecantikan tandatangannya dengan bahagian sampingan, alis kuat, dan bibir bogel untuk mengimbangi warna berani ensemblenya. Subang drop mudah meletakkan sentuhan penamat pada rupa membuat kenyataan.

.

Video yang disiarkan oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Butiran @ @balmain

Video yang disiarkan oleh Kylie (@kyliejenner) pada

@ @Balmain

Video yang disiarkan oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Saya lil bayi ��

Gambar yang disiarkan oleh Kylie (@kyliejenner) pada

��������.

Foto yang disiarkan oleh OLIVIER R. (@olivier_rousteing) pada

BERKAITAN: Kendall dan Kylie Adalah Semua Kami Makan Pizza di After-Party Globes

VIDEO: Transformasi Kecantikan Kylie Jenner

 

Seterusnya untuk Jenner adalah pembebasan Kylie Cosmetics The Royal Peach Palette. Kami mengharapkan untuk melihatnya dan lebih banyak lagi Balmain di dalamnya dalam masa terdekat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − = 55

map