Lady Bird’s Saoirse Ronan Tidak pernah Menyelesaikan Misteri Satu Ini Mengenai Karakternya

“Ibu saya dan saya sangat rapat,” kata Saoirse Ronan, duduk bersilang di sofa di pejabat A24 di New York. Ini sebelum pelakon lelaki berusia 23 tahun itu memenangi Golden Globe Sunday untuk peranannya Kumbang, dan memulakan ucapan penerimaannya dengan menjerit kepada ibunya, yang menonton dari penonton melalui FaceTime. Ia adalah momen yang sangat manis memandangkan mood filem itu, kisah masa depan tentang seorang senior sekolah tinggi di Sacramento tetapi, lebih-lebih lagi, menghormati cara ibu-ibu dan anak perempuan melawan dan mengasihi.

Filem itu, yang menandakan penampilan sulung Greta Gerwig, membuka Lady Bird yang sangat bebas, berambut merah jambu (nama samaran yang dia berikan sendiri dan menegaskan semua orang memanggilnya) duduk di dalam kereta bersama ibunya. Hujah tentang aplikasi kolejnya meningkat, dan Lady Bird melompat keluar dari kenderaan yang bergerak. Ronan ketawa ketika mengenangnya kerana dalam kehidupan sebenar, hubungannya dengan ibunya agak tenang. “Ia sebaliknya. Kami tidak pernah bertarung. “Tetapi, dia berkata,” Satu-satunya masa kita hampir Berjuang, atau seperti yang saya katakan, kita saling mencintai sedikit lebih kurang, adalah ketika kita berada di dalam kereta. “

Apabila kita bertemu, Ronan semakin sejuk, jadi dia membungkus bilik persidangan studio produksi yang berfungsi sebagai ibu pejabat wawancara untuk hari itu dengan keselesaan makhluk: cahaya yang redup, teh, pelembap eucalyptus ke udara. Dia baru saja selesai penggambaran Mary, Ratu Scots, pembukaan di pawagam akhir tahun ini, dan satu-satunya aduan mengenai tugasnya sebagai raja adalah: “Saya tidak dapat duduk di atas takhta, yang sedikit crap.”

Saiorse Ronan Embed
Diberkati oleh Filem A24

BERKAITAN: Lebih Daripada Kod Pakaian: Bagaimana Masa Berubah Dunia

Di sini, pelakon itu membuka peluang untuk akhirnya pergi ke prom pertama Kumbang, memandang ke Gerwig, dan satu perkara yang dia masih tidak dapat memikirkan wataknya. 

Bagaimana Lady Bird sebenarnya datang dengan nama Lady Bird? Anda tidak tahu, dan saya tidak tahu. Ia hanya mungkin hari terakhir menembak yang tiba-tiba melanda saya bahawa saya tidak tahu mengapa dia memanggil Lady Bird sendiri. Saya tidak pernah bertanya sebelum ini. Selain daripada watak Laurie [Metcalf], semua orang hanya menerima bahawa itulah yang dia panggil dirinya sekarang, yang saya sayangi. Saya membaca sesuatu baru-baru ini tentang Lady Bird Johnson, dan saya suka, adakah dia? Tetapi saya juga tidak mahu bertanya kepada Greta. Saya tidak mahu merosakkan misteri Lady Bird.

Adakah anda mempunyai nama samaran yang membesar? Ayah saya pernah memanggil saya Puddin ‘. Tetapi saya tidak pernah mempunyai nama alter ego. Saya tidak mempunyai Sasha Fierce.

Apa pendapat kamu Kumbang mendapat hak mengenai cara wanita saling berhubungan? Bahawa hubungan nonromantik wanita sama pentingnya dengan apa-apa jenis hubungan teman lelaki / teman wanita. Apabila saya sedang membesar, semua filem yang saya sayangi, ia sentiasa mengenai satu perkara. Dan saya rasa anda menyedari bahawa anda membesar dari hari ke hari anda adalah orang yang berbeza, dan orang di sekitar anda membantu untuk menjadikan anda siapa anda. Lady Bird berada dalam masa ini dalam hidupnya, dan dia macam-macam bertentangan dengan dirinya sendiri. Dia menolak dari orang-orang yang paling dekat dengannya dan kemudian datang semula ketika dia menyedari bahawa itulah yang akan memberinya keberanian dan keberanian untuk pergi sendiri.

Saiorse Ronan Embed
Diberkati oleh Filem A24

BERKAITAN: Venus Williams Says This Piece of Advice from Serena Changed Life

Dalam banyak cara, Kumbang adalah mengenai ibu dan anak perempuan. Anda agak dekat dengan anda, betul? Ya Tuhan, ya. Dia keluar semasa Kumbang kerana saya telah melakukan semua itu Brooklyn tekan dan kemudian terus ke dalam permainan dan terus ke dalam Kumbang, dan jadi saya habis. Anda tahu cara anda hanya memerlukan satu orang yang, seperti, realiti untuk anda dan jenis jangkar ini?

Dan anda berkata bahawa anda berdua, seperti Lady Bird dan ibunya, bertempur di dalam kereta. Itulah satu-satunya masa kita sedikit berjuang. Sekiranya saya memandu dan dia memberi saya arahan, ia mendorong saya gila kerana dia amat mengerikan. Dia akan berkata, “Baiklah, anda akan mengambil kiri seterusnya di sini. Tidak tidak tidak! Saya bermaksud sebelah kiri. “Kerana saya seorang pembaca minda. Kami mempunyai argumen 10 minit di mana kita akan saling mengganggu, tidak bercakap selama tiga minit, dan kemudian kembali bersama-sama menangis kerana kita menyakiti perasaan orang lain.

In Kumbang, pertempuran seolah-olah menjadi cara untuk mengatakan “Saya sayang kamu.” Cara yang ditulis oleh watak-watak, tiada siapa yang dikutuk. Tiada siapa hanya buruk. Tiada siapa hanya jalang. Selalu ada sebab untuk itu, dan ada perhatian yang cukup untuk semua watak-watak ini dan hubungan yang Lady Bird dengan mereka bahawa anda mempunyai pemahaman yang baik tentang mengapa orang ini adalah cara mereka. Ada rasa hormat kepada mereka, kamu tahu?

Adakah anda pergi ke prom membesar? Saya tidak pernah pergi ke prom. Kami tidak mempunyai prom di rumah. Kami mempunyai debat, seperti debutantes. Tetapi saya tidak pergi ke sekolah menengah kebanyakan masa, jadi saya tidak ada untuk perkara itu. Ia agak bagus untuk melakukannya pada set filem kerana walaupun anda tidak dewasa di Amerika, anda telah membesar dengan budaya pop Amerika seperti Disimpan oleh Bell dan Sabrina the Witch Teenage, di mana prom adalah perkara yang besar. Ia adalah kali pertama saya.

VIDEO: Kos Berpakaian Seperti Diraja 

Siapa yang menghancurkan pertama awak? Zack dari Disimpan oleh Bell, dan kejutan kedua saya ialah Harry Potter. Saya pergi ke Harry Potter World dengan AJ Michalka. Ia adalah hari yang ajaib. Saya mendapat tongkat dan jumper Gryffindor.

Adakah anda House Gryffindor? Jelas sekali, ya. Saya sebenarnya mengambil ujian, dan saya adalah Gryffindor.

Adakah anda mempunyai ejaan kegemaran? Lihat, jangan menilai saya untuk ini, tetapi saya sebenarnya hanya membaca buku. saya tahu. Kerana apabila filem-filem itu keluar, mereka sangat baik, saya fikir, “Saya hanya akan menonton mereka.” Saya tidak tahu mantra yang cukup. Tetapi jika saya terpaksa: teh segera. Sekiranya terdapat mantra yang hanya dapat menyemburkan secawan teh di hadapan saya di setetes topi.

Saya rasa itu tidak memerlukan sihir-hanya periuk panas! Anda mesti menjadi peminat teh besar. Besar. Sarapan Ireland, Teh Barry. Itulah yang terbaik, tangan ke bawah.

Anda menjadi raja untuk filem yang akan datang Mary, Ratu Scots. Apa yang paling kamu suka tentang menjadi seorang ratu? Hakikat bahawa, pada penghujung hari, semua keputusan telah diturunkan kepada anda. Saya terpaksa memakai pakaian yang paling luar biasa, yang direka oleh Alex Byrne, seorang pereka pakaian yang menakjubkan. Saya tidak dapat duduk di atas takhta, yang sedikit crap, tetapi ada banyak adegan di mana saya berada pada asasnya di atas takhta, dan saya baru saja mendapat lelaki di sekeliling saya. Atau Mary mempunyai lelaki di sekelilingnya yang perlu menyesuaikan diri dengan apa yang dikatakannya. Itu sangat memberdayakan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 49 = 59

map