Lady Gaga dan Joe Biden Bersatu untuk Meningkatkan Kesedaran Tentang Penyalahgunaan Seksual

Sementara bekas naib presiden Joe Biden dan Lady Gaga mungkin kelihatan seperti seorang yang tidak mungkin, mereka datang bersama untuk memberi penerangan tentang topik yang sangat penting melalui organisasi bukan untung itu.. 

Pada hari Rabu, mesej mereka untuk menghentikan kitaran penderaan seksual menjadi virus di media sosial, dengan hashtag kuat, tepat bertajuk #ItsOnUs, sebagai kad panggilan kempen. Dalam video yang diposting ke Instagram dan Twitter, Ibu Monster ditopang di krim memisahkan, dan, dengan tangannya di bahu Biden, mendedahkan bahawa dia seorang yang selamat dari serangan seksual. 

Mesej dari saya dan rakan saya Naib Presiden Joe Biden @ vp44 ke negara ini. #Tiga untuk melindungi satu sama lain. ����

Pos yang dikongsi oleh xoxo, Gaga (@ladygaga) pada

“Saya seorang yang selamat dari serangan seksual dan saya tahu kesan, selepas itu, trauma: psikologi, fizikal, mental,” mengakui penyanyi “Bad Romance”. “Ia boleh menakutkan setiap hari berasa tidak selamat dalam tubuh anda sendiri.” 

Dia meneruskan: “Tetapi kami di sini untuk mengingatkan anda bahawa penting untuk menjangkau seseorang dalam kehidupan anda yang boleh dipercayai dan tahu bahawa mereka akan berada di sana untuk membantu anda. Akan ada seseorang untuk mendengar, kerana anda tahu apa, ia ada pada kami. “

Biden memacu titik Gaga di rumah, dengan berkata, “Kami mahu menjadikannya nyata jelas: ia pada kami. Ia adalah untuk semua orang untuk campur tangan, untuk menghentikan penyalahgunaan apabila mereka melihatnya dan apabila mereka mendengarnya. “

Dengan skandal Harvey Weinstein masih segar dalam minda kita, mesej Biden dan Gaga tidak dapat datang pada masa yang lebih baik. Dapatkan maklumat lanjut tentang sebab mereka di ItsOnUs.org. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 72 = 79

map