Lady Gaga dan Sir Elton John Debutkan Pakaian Pakaian Amal untuk Macy

Lady Gaga dan Sir Elton John tidak hanya berkumpul bersama-sama dengan banyak kali, tetapi juga telah lama menggunakan status selebriti mereka untuk memperjuangkan hak-hak komuniti LGBT dan individu lain yang kurang mendapat layanan. Sekarang, kedua-dua legenda yang memenangi anugerah Grammy adalah membiarkan pertemuan fikiran kreatif mereka menjadi satu projek yang dapat kita bawa: pakaian dan aksesori pakaian baru untuk Macy’s.

Menurut WWD, Pemilihan baru, secara rasmi dikenali sebagai Love Bravery, akan memberi 25 peratus dari setiap pembelian kepada Yayasan Born This Way dan Yayasan Elton John AIDS. Matlamat mereka? Untuk “memberi inspirasi kepada belas kasihan dan prasangka tempur,” kata mereka WWD. “Kita perlu menjadikan dunia menjadi tempat yang lebih baik dan mesra di mana lelaki dan wanita di mana-mana diberi kuasa untuk hidup dengan belas kasihan,” tambah Gaga. “Itulah yang dilahirkan oleh Yayasan Born This Way, itu adalah apa yang Yayasan AIDS Elton John adalah mengenai dan apa yang dimaksudkan dengan Cinta Bravery.”

Bagi John, harapan adalah bahawa garis itu membantu orang-orang “menerima orang lain untuk siapa mereka dan menjadi siapa yang anda mahu.” “Saya suka idea untuk menggabungkan siapa yang anda berada di dalam-nafsu dan impian anda-dengan itu anda memakai di luar, “katanya. Bercakap di luar, kedua-dua mereka berpaling kepada mereka yang paling dekat dengan mereka untuk reka bentuk. Kakak Gaga, Natali Germanotta, lulusan Parsons The New School for Design, dan rakan perancang gaya terbaik Brandon Maxwell telah menggabungkan bakat mereka untuk menyampaikan puncak tanaman, tudung tanpa lengan, dan baju besi dengan perincian logam, grafik piano utama, wajah Gaga sendiri, dan cetakan berwarna-warni. Untuk boot, rantai kunci, botol air, pembesar suara, pin, dan patch juga merupakan sebahagian daripada koleksi, yang berkisar antara $ 12 hingga $ 100.

BERKAITAN: Lady Gaga Terima Kasih Putera dalam Mesej yang Hati

Love Bravery hits macys.com pada hari Sabtu, 30 April, dan sekitar 150 kedai Macy pada 9 Mei.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map