Lady Gaga Melepaskan Anaknya “Zomby Gaga” Doll untuk Penyebab Yang Menyedihkan-Lihat Di Sini

Tidak boleh buat ke salah satu Lady Gaga Dive Bar Tour berhenti? Tidak perlu risau, kerana bintang pop berusia 30 tahun boleh membuat perhentian kekal di dalam rumah anda.

Monster High Mattel telah bekerjasama dengan pelakon pemenang Golden Globe dan penyanyi Born This Way Foundation untuk menyatukan boneka mini-me yang kelihatan seperti keindahan yang dilakukan beberapa tahun yang lalu. Berpakaian baju hitam dengan tali leher, cermin mata hitam yang hampir sama, dan ponytail merah jambu yang panjang, watak itu mencerminkan kostum yang diilhamkan oleh Gadis Zombie Gaga seperti yang dilihat dalam video muzik “Born This Way”.

Jadi siapa yang menyusunnya bersama? The Joanne kakak penyanyi, Natali Germanotta, merancang anak patung itu. “Saya dan kakak saya datang dengan konsep kreatif untuk Monster High dengan melihat semula watak-wataknya yang terbaik dan paling mengilhamkan,” kata Germanotta dalam satu kenyataan. “Anak patung Zomby Gaga ini berani, kuat, dan Born This Way, yang menunjukkan melalui segala-galanya dari pakaiannya, bio, dan video muziknya.”

Sebagai tambahan kepada pakaian saman itu, ia dilengkapi dengan pakaian seluar mesh-menukar pakaian dan kemeja tanpa lengan baju-bersama-sama dengan sekeping gusi gelembung. Untuk Gaga, anak patung itu adalah mengenai “kebaikan, keberanian, dan penerimaan” yang memberi inspirasi kepada semua, hanya beberapa tiang yang dia dan ibunya Cynthia Germanotta Born This Way Foundation berusaha untuk mencapai. Monster High juga disumbangkan kepada organisasi untuk membantu menyokong misinya dan menggalakkan peminat untuk menyebarkan kebaikan di sini.

Gaga mengambil Instagram pada hari Khamis untuk berkongsi imej yang terlalu comel dengan anak patung itu.

Bertemu #ZombyGaga, anak patung saya dengan Monster High untuk mendapat manfaat @twitterfoundation Diilhamkan oleh anda semua, dan melihat saya dari video Born This Way dengan @zombieboyofficial

Foto yang disiarkan oleh Lady Gaga (@ladygaga) pada

Terdapat OCT 17 !!! #monsterhigh #monsterhighdoll #ZombyGaga, anak patung saya dengan Monster High untuk mendapat manfaat @twitterfoundation Diilhamkan oleh anda semua, dan penampilan saya dari video Born This Way dengan @zombieboyofficial

Foto yang disiarkan oleh Lady Gaga (@ladygaga) pada

Lihat lebih banyak anak patung di bawah, dan tandakan kalendar anda-Batu Lady Gaga “Zomby Gaga” akan tersedia untuk pra-pesanan pada 17 Oktober pada pukul 9 pagi ET pada peruncit pilih.

wanita Gaga Dolls - Embed 1
Dengan hormat Mattel
wanita Gaga Dolls - Embed 3
Dengan hormat Mattel

VIDEO YANG TERKAIT: Keadaan Paling Elegant Lady Gaga

wanita Gaga Dolls - Embed 2
Dengan hormat Mattel

BERKAITAN: Bulldog Perancis Lady Gaga Membantu Latihannya di Tempat Tidur-Lihat Snap Lucu

Masa untuk memukul “menambah kereta.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − 18 =

map