Lady Gaga Memakai Selendang Pendek yang tidak dapat disangkut ke Siri Dunia

Kickoff Siri Dunia berlangsung di Los Angeles pada hari Selasa, jadi ia pasti menjadi bintang-bintang.

Walaupun pelakon, termasuk Rob Lowe dan Jerry Seinfeld, berada di tangan untuk acara besar, semua mata berada pada Lady Gaga. Pemenang Anugerah Grammy membuat kami merindui musim panas sekali lagi dalam seluar pendek pendek yang dibayangkan yang memamerkan kakinya yang kencang.

Dia menyimpan seluruh ensemblenya yang sederhana, dengan tangki putih (kedai gaya yang sama di sini), memadankan beg crossbody, dan pam langit tinggi dalam warna monokromatik yang sama, melengkapkan cut-offnya. Warna hitam yang diilhamkan oleh warna hitam bersama dengan bob pasir vintaj menambah sentuhan penamat untuk melihatnya.

TK
Pressphotobank / Bauer-Griffin / Imej GC
TK
Pressphotobank / Bauer-Griffin / Imej GC

Ibu Monster meraikan peristiwa penting dengan teman lelakinya, Christian Carino, serta BFF. “Apabila anda mendapat kerusi terbaik di rumah,” dia memaparkan gambar dirinya dan bestie dengan ikon besbol Joe Torre di permainan. “Di sebelah Joe Torre dan rakan terbaik awak kerana awak adalah 4.”

Gaga adalah perlawanan besar pada Siri Dunia tahun lalu, jadi kami mengharapkan dia muncul dan menunjukkan permainan roll.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map