Lady Gaga Memberi Hadiah Kek Hari Lahir Super Glam ini kepada One Lucky, Medusa-Loving Designer

Lady Gaga suka pereka Donatella Versace, sehingga dia juga mendedikasikan lagu, “Donatella,” selepas dia dalam senarai lagu album studio keempat, Artpop. Tidak hairanlah, untuk meraikan ulang tahun ke-61 pereka hari Isnin petang, pemenang anugerah Grammy melakukannya dalam fesyen yang paling atas, kedua-dua blondes pasti dapat menghargai.

Berpakaian (apa lagi?) Versace pada tahun 2016 Met Gala, Gaga tiba di acara wartawan New York semalam dan segera menyambut Donatella (di bawah, betul) dan anak perempuannya, Allegra (di bawah, kiri), di atas permaidani merah, di mana trio berpaling kepala itu menimbulkan, berbual, dan terperangkap. Dan sementara imej itu cukup untuk mengalihkan perhatian sesiapa sahaja dengan serta-merta, ia adalah apa yang berlaku di dalam parti itu yang menyerlahkan minat Instagram.

wanita Gaga + Donatella Embed
Venturelli / FilmMagic

Walaupun kami yakin perayaan seni dan fesyen datang dengan hidangan pencuci mulut, Gaga mengambil keprihatinan ke tangannya sendiri dan menyumbang Donatella sebuah kue berhias tiga peringkat yang dihiasi dengan logo Versace yang tidak dapat disangkal. “HAPPY BIRTHDAY DONATELLA,” dia menulis bersama gambar di atas kek itu, kemudian berkongsi imej yang lain dari rempah yang besar, merosot, yang nampaknya dibuat dari pangkalan coklat.

Selamat hari jadi DV Saya suka anda xx #versace

Foto yang disiarkan oleh Lady Gaga (@ladygaga) pada

BERKAITAN: 9 daripada Selebriti Terbaik Selebriti Donatella Versace

Itulah kawan yang sesuai, betul?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − = 10

map