Lady Gaga Mengorganisir Meditasi Kumpulan Menenangkan di Instagram Live di Wake of Vegas Shooting

Ia adalah hari yang tidak baik, dahsyat, dan itu sememangnya satu penghinaan. Negara ini sedang berkabung setelah penembakan massa paling dahsyat dalam sejarah A.S. moden berlaku malam Ahad di Las Vegas di Festival Laluan Harapan 91 di bandar ini. Seorang lelaki bersenjata telah melepaskan tembakan semasa persembahan Jason Aldean dan pada petang Isnin, 58 orang mati dan 515 cedera.

Tidak ada kekurangan jawapan di media sosial dengan selebriti dan ahli politik yang menggalakkan orang ramai untuk menderma dan memanggil NRA dan wakil tempatan mereka, dan sementara Lady Gaga menyiarkan ini juga, dia juga menawarkan pendekatan yang berbeza untuk membantu orang mengatasi.  

Penyanyi itu memutuskan untuk menganjurkan meditasi di Instagram Live untuk membawa pengikutnya bersama-sama untuk merenung berita itu dan menemui kedamaian dalam kegelisahan. “4 sesiapa yang ingin menyertai, saya melakukan meditasi / berdiam diri / doa selama 20 minit di Instagram Live saya untuk menenangkan dunia,” tulisnya di Instagram. 

BERKAITAN: Reaksi Celeb ini untuk Menembak Vegas Akan Memberi Anda Harapan

4 orang yang ingin menyertai, saya melakukan meditasi / berdiam diri / berdoa selama 20 minit di InstagramLive saya untuk menenangkan �� @ 3:30 PST Hasrat saya adalah untuk menyediakan forum untuk kita semua bersambung ke sekitar dunia, sebagai panggilan untuk kedamaian dunia dan kedamaian batin. Kami adalah satu badan, saya percaya kita boleh menenangkan keradangan di bumi dengan menenangkan satu sama lain. #mereka #prayer #silence Jika anda memilih untuk bermeditasi dengan saya, saya akan menerangkan bagaimana meditasi adalah penting dalam hidup saya dan bagaimana saya akan lakukan saya mengamalkannya sebelum kita memulakannya. Lihat kamu kemudian ✌️ Ia akan sangat membantu untuk berada di ruang gelap yang tenang, tetapi di mana saja adalah baik selama kita bersama. ��

Pos yang dikongsi oleh xoxo, Gaga (@ladygaga) pada

“Saya fikir ia adalah masa yang baik untuk mengambil sedikit masa untuk diri sendiri dan berfikir tentang satu sama lain,” dia memulakan Instagram Livenya. “Banyak yang berlaku di dunia dengan orang sepanjang masa, saya fikir banyak penyembuhan boleh datang dari menenangkan minda kita dan menenangkan badan kita.” 

Dia pergi untuk berkongsi mantra yang dia akan gunakan untuk menengah hari ini. “Hari ini saya akan bergilir antara saya tenang dan saya ringan,” katanya kepada lebih daripada 40 ribu penonton. 

Berikut adalah beberapa “mantra” yang saya akan gunakan, jika anda memilih untuk bermeditasi dengan saya, saya akan menjelaskan bagaimana saya menggunakannya. Saya biasanya bergilir-gilir antara dua dan mendapati mereka sangat sihat untuk menenangkan sistem saraf saya. Kalau tidak berdiam diri dan doa semua dialu-alukan. Ini adalah masa untuk anda dan kami untuk bersama dalam perpaduan dan kedamaian.

Pos yang dikongsi oleh xoxo, Gaga (@ladygaga) pada

Lihat anda dalam 18 min di Instagram Live

Pos yang dikongsi oleh xoxo, Gaga (@ladygaga) pada

“Sekiranya kita semua boleh memberi tumpuan kepada lebih tenang, saya yakin dunia akan menjadi lebih tenang, kita hanya satu badan,” katanya pada akhir meditasi.

Untuk menonton Instagram Live, semak cerita Lady Gaga selama 24 jam yang akan datang.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − 35 =

map