Lady Gaga Menjana Sumbangan Besar untuk Bantuan Bencana Semula Jadi

Kemas kini – 11 Okt: Pada bulan September, Lady Gaga berjanji untuk mendermakan $ 1 juta untuk membantu komuniti yang terjejas oleh taufan di Texas, Florida, dan Puerto Rico pulih. Dan sekarang, pemuzik sedang berusaha untuk mencapai tahap yang lain.

Pada 10 Oktober, Gaga mengeluarkan kenyataan menerusi Born This Way Foundation mengumumkan dia menyokong program Save the Children’s Travel of Hope, yang membantu golongan muda menghadapi emosi mereka pada masa-masa sukar.

“Kesihatan mental adalah penting untuk kesejahteraan kita sebagai kesihatan fizikal,” katanya dalam satu kenyataan yang menghormati Hari Kesihatan Mental Sedunia. “Itu benar bagi setiap kita, setiap hari, tetapi ia amat penting bagi mereka yang menghadapi bencana dan pulih daripada trauma.”

Baru-baru ini, Gaga telah dibawa ke Instagram Live untuk menjemput peminat dan pengikut untuk bermeditasi dengannya dalam masa nyata.

Lawati savethechildren.org untuk menyokong program Journey of Hope.

Teks di bawah ini pada asalnya diterbitkan pada 1 Okt, 2017.

Rakasa Ibu datang untuk semua mangsa bencana alam baru-baru ini. Lady Gaga mungkin tidak baik dalam kesihatan sekarang, tapi dia masih memikirkan orang lain, membuatnya besar-dan kami bermaksud sumbangan besar kepada dana bantuan.

Pada bulan lalu, A.S. dan Mexico telah digegarkan oleh pelbagai bencana alam yang teruk, termasuk Hurricanes Harvey, Irma, dan Maria, serta gempa bumi Mexico City. Bandar-bandar dan orang-orang yang terjejas oleh peristiwa-peristiwa ini mempunyai jalan panjang untuk pemulihan, dan penyanyi “Joanne” yang berusia 31 tahun itu mahu melakukan tugasnya untuk membantu usaha pemulihan.

Semalam, Gaga menulis bahawa dia menyumbangkan $ 1 juta kepada dana bantuan bencana alam dan berdoa untuk mangsa setiap hari. Bolehkah anda mengatakan tanpa mementingkan diri sendiri??!

Gaga menyertai orang-orang seperti Beyoncé, J.Lo, Leonardo DiCaprio, dan banyak lagi selebriti yang telah memberikan sumbangan besar kepada usaha bantuan.

Kerana sakit kroniknya, Gaga memutuskan untuk menangguhkan sebahagian darinya Joanne lawatan untuk memberi tumpuan kepada kesihatannya. Beliau baru-baru ini memberikan maklumat tentang pemulihannya sendiri, menulis bahawa dia “gettin” lebih kuat setiap hari. “

Keperibadian Lady Gaga adalah inspirasi! Ia tidak menghairankan dia mempunyai asas peminat yang teguh.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map