Lady Gaga’s Pup, Miss Asia Kinney, Adalah Wajah Baru Jurulatih

Lady Gaga sangat mengagumi kami sepanjang bulan lalu apabila dia berkongsi banyak gambar Instagram bulldog Perancis yang bermata besar, Miss Asia Kinney, dengan bermain “membuat lakaran” untuk koleksi pakaian anjing yang akan datang. , Gaga mendedahkan bahawa Asia mengalahkan semua senarai A-senarai Hollywood untuk peranan yang dibintangi dalam kempen fesyen terbaru Coach yang dimotret oleh lensa legenda Steven Meisel, yang digelar oleh Karl Templer, dan seni yang diarahkan oleh Fabien Baron.

Dalam imej pertama dari kempen Pups Coach (di atas), anjing itu dilihat meletakkan kakinya yang paling bergaya ke hadapan dengan memakai kalung perak yang ditenun dan membawa beg bahu Edie jenama. “Saya bangga dengan Miss Asia! Dia semula jadi di hadapan kamera, “kata Gaga dalam satu kenyataan. “Saya sangat suka melihat rakan saya menjadi bintang.”

Mari kita berharap bintang Asia yang baru dijumpai tidak menghasilkan kecenderungan seperti diva, walaupun: Rakan haiwan tambahan dijangka akan berkongsi perhatian dengan BFF terkenal Gaga. Begitu juga dengan ribut Asia atau dia seorang pemain pasukan? “Saya tidak pernah bersenang-senang dengan penembakan,” kata Stuart Vevers, pengarah kreatif jenama itu. “Gabungan Meisel dan anak anjing itu adalah momen yang luar biasa, nyata dan istimewa.” Malah, Asia sangat disayangi bahawa Jurulatih juga telah membuat sumbangan kepada Penyelamat Bulldog Chicago Perancis untuk anak anjing itu.

BERKAIT: Lupakan Jennifer Lawrence’s Bodyguard, Semak Pelindung Hot Lady Gaga

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 5

map