Lagu Saya Telah Ulang: “Lie To Me” oleh Milo Greene

Sebelum tahun ini, saya tidak pernah mendengar mengenai Milo Greene. Dan walaupun band ini mempunyai kredit Wikipedia yang besar, saya pada awalnya ragu-ragu untuk memasukkan satu lagi ensemble yang bernama indie ke putaran Spotify saya. Itu sehingga saya mendengar “Lie to Me.” Synth-heavy, ya, tetapi melodi yang menawan dan mengalahkan dendam menjadikannya hampir mustahil untuk duduk diam sambil mendengar, dan menandakan pemergian pantas dari lagu-lagu folksy yang sebelumnya mereka melahirkan dengan debut mereka sendiri bertajuk 2012 (saya memutuskan untuk melakukan beberapa rekon sesudah itu). Inilah yang saya tahu sekarang: The quintet berasaskan Los Angeles pada asasnya telah dijenamakan semula untuk album terbaru mereka, Kawalan ($ 8; iTunes), dengan mengetuk pengeluar Jesse Shatkin, yang berbentuk bunyi Sia, Foster The People, dan Ellie Goulding, untuk menamakan beberapa.

BERKAITAN: Pandangan Pertama Anda Pada Talian Latin Superstar Thalia Sodi untuk Macy

Tetapi yang paling saya sukai ialah “Lie To Me” secara khusus, selain video musik yang ’80-lezat, yang ditembak dalam satu siri penutupan neon berwarna, adalah korusnya yang berjangkit, dengan sempurna dicampur antara bunyi gitar gitar:

“Dan anda mahu apa yang saya tidak akan pernah menjadi

Tidak boleh anda hanya berbohong kepada saya? Hanya berbohong kepada saya

Apa yang anda mahukan adalah di luar jangkauan saya. “

Itu, ditambah pula dengan urutan gendang yang sempurna, pada akhirnya, ihsan Joey Waronker (Beck dan R.E.M.) adalah yang membuat Milo Greene terdengar seperti keturunan disko Grimes, MS MR, dan The Cure. Dan itulah sebabnya lagu ini diulangi.

BERKAITAN: Lagu Saya Telah Berulang: “Malam Josh Tillman Datang Ke Apt Kami.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 − = 83

map