Lance Bass Kata Dia “Digunakan” Selepas Percubaan Tidak berjaya untuk Membeli Brady Bunch House

Kemas kini: Douglas Elliman, agensi yang menyenaraikan rumah itu, dengan syarat pernyataan berikut InStyle: “Walaupun kami menghargai Encik Bass dan semangatnya untuk hartanah Dilling Street, minat yang besar dalam rumah memerlukan tawaran yang dimeterai, terbaik dan muktamad. Kewajipan fidusia kami adalah kepada penjual, yang memutuskan untuk pergi dengan pembeli yang paling tinggi, paling berkelayakan. Kami berharap Encik Bass mendapat nasib terbaik dalam usaha hartanah masa depan. “Rumah itu dibeli oleh HGTV, menurut CNN.

Cerita ini ada semuanya: Seorang bekas ahli N * SYNC, sitkom tahun 1960-an yang dicintai dan beberapa drama real estat Hollywood yang rindang.

Lance Bass, yang berambut perang yang bukan Justin Timberlake dalam kumpulan budak lelaki terbaik dari 90-an (maaf tidak menyesal, Backstreet Boys stans) mengambil ke Instagram pada hari Sabtu untuk mengeluh mengenai kesepakatan suspek yang melibatkan ikon Hollywood Utara Brady Bunch rumah. (Tempat tinggal itu hanya untuk tembakan luar, kerana pemandangan dalaman difilemkan pada peringkat bunyi). 

Bass mendakwa bahawa dia telah membuat tawaran kemenangan untuk rumah itu – “WAY atas harga yang diminta” yang pada mulanya $ 1.885 juta menurut Zillow – dan telah diberitahu oleh ejen bahawa dia telah memenangi tawaran untuk 3 bilik tidur, 3 bilik mandi rumah.

Marcia Marcia Marcia! Saya berasa patah hati hari ini. Sebilangan besar daripada anda mungkin pernah mendengar, kami meletakkan tawaran kemenangan di rumah Brady Bunch ikonik-sekurang-kurangnya itulah yang kami diberitahu. Agen mewakili harta pusaka memaklumkan kepada kami kami membuat tawaran yang menang (yang CARA berhubung dengan harga yang diminta) selepas tamat akhir untuk semua tawaran telah berlalu – bahkan menulis “tawaran menang” untuk pasukan saya selepas memaklumkan saya mengenai berita baik. Bukankah tarikh akhir tarikh akhir? Ini adalah mimpi yang menjadi kenyataan untuk saya dan saya menghabiskan malam meraikan rakan-rakan, keluarga, dan peminat. Keesokan harinya, kerana “keadaan yang tidak diduga” agen yang sama memaklumkan kepada kami bahawa terdapat Pembeli Korporat lain (studio Hollywood) yang mahukan rumah itu dengan apa-apa kos. Kami bersedia untuk pergi lebih tinggi tetapi tidak digalakkan oleh ejen penjual, mereka akan mengungguli sebarang tawaran dengan sumber tanpa had. Bagaimana ini adil atau sah? Bagaimanakah saya dapat bersaing dengan entiti korporat bilion dolar? Saya benar-benar percaya bahawa saya telah digunakan untuk memacu harga rumah mengetahui dengan baik bahawa perbadanan ini bertujuan untuk membuat tawaran mereka dan itu bukan perasaan yang baik. Saya merasa terpakai tetapi yang paling penting saya cedera dan sedih dengan hasil yang sangat dipersoalkan ini. Saya harap ia tidak dibongkar. Terima kasih kerana semua cinta dan sokongan. #CrushedDream #ShadyAF #DouglasElliman #ShadyBrady Untuk membuat saya lebih bahagia, anda boleh mendaftar dan mengundi 6 November!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lance Bass (@lancebass) pada

“Ini adalah mimpi yang menjadi kenyataan untuk saya dan saya menghabiskan malam meraikan rakan, keluarga dan peminat,” katanya..

Tetapi – rekod awal – perkara mengambil giliran. “Keesokan harinya, disebabkan oleh ‘keadaan yang tidak diduga’ agen yang sama memberitahu kami bahawa terdapat seorang lagi Pembeli Korporat (studio Hollywood) yang mahukan rumah itu dengan apa-apa kos. Kami bersedia untuk pergi lebih tinggi tetapi tidak digalakkan oleh agen penjual, mereka akan mengatasi sebarang tawaran dengan sumber yang tidak terhad Bagaimana ini adil atau sah? ” menulis Bass.

BERKAITAN: Lance Bass Mempunyai Rantaian Teks Dengan Bekasnya * Bandyates NSYNC

VIDEO: The Brady Bunch House Is For Sale. Lihat Apa Ia Sepertimana Di Dalam

Dan tentang konspirasi itu … penyanyi itu menambah dia percaya dia telah digunakan sebagai pajak gadai dalam rundingan harga permainan. “Saya benar-benar percaya bahawa saya telah digunakan untuk memacu harga rumah yang mengetahui dengan baik bahawa perbadanan ini bertujuan untuk membuat tawaran mereka dan itu bukan perasaan yang baik. Saya rasa digunakan tetapi yang paling penting saya terluka dan sedih dengan hasil yang sangat dipersoalkan ini . ” 

Sesiapa yang pernah melihat episod Bravo Penyenaraian Juta Dolar tahu bahawa pasaran hartanah Los Angeles bukanlah lelucon, tetapi ini adalah beberapa drama peringkat seterusnya.

Sama ada, kami berharap anda dapat mencari rumah baru tidak lama lagi, Lance.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 72 = 79

map