Lauren Conrad Berkhidmat sebagai Pengantin Perempuan yang Berkuasa Enam Minggu Post-Baby

Lauren Conrad membuat kembali malaikat menjadi sorotan sebagai pengiring pengantin perempuan.

Hanya enam minggu selepas melahirkan anaknya, Liam, yang Bukit alum mengambil hari dari tanggungjawab ibu untuk merayakan Cassandra Herschenfeld dan perkahwinan California Ben Katz pada hujung minggu.

TK
BACKGRID

Bintang mantan realiti membuktikan bahawa ibu pasti bersetuju dengannya, memancarkan sinar pasca bayi yang menampakkan syurga menentang gaun kelabu muda, yang menampilkan garis leher yang menjalar dan celah tinggi paha, dari jenama Crown Paper.

Dia selesai dari ensemble ethere dengan tumit dan gelombang tanda tangannya yang digilap, ketika dia berjalan di lorong dengan salah seorang pengiring dan bercampur dengan teman rapat, termasuk bekas Laguna Beach co-star Lo Bosworth.

VIDEO: Lauren Conrad: 60 Seconds of Style

Walaupun semua tindakan perkahwinan, bayi Liam tidak terlalu jauh dari ibunya. “Lauren membawa bayi itu dengannya, tetapi dia menghabiskan hari di dalam bilik dengan seorang pengasuh,” kata sumber eksklusif E! Berita. “Lauren menghabiskan sedikit masa bersiap-siap dengan pengiring pengantin lain, tetapi dia terpaksa kembali ke bilik dan memberi makan Liam banyak.”

Sumber itu berterusan: “Dia adalah sukan yang baik untuk menjadi pengiring pengantin wanita tidak lama lagi selepas melahirkan, tetapi Cassie adalah salah seorang sahabat yang paling disayanginya dan dia tidak mahu ketinggalan.”

BERKAITAN: Lauren Conrad Telah menyiarkan Foto Terbaik Baby Liam dengan Mesej Yang Diharapkan untuk Masa Depan

“Lauren kelihatan luar biasa selepas melahirkan,” sumbernya menyimpulkan. “Dia membuat lelucon tentang pakaiannya yang meliputi semuanya, tetapi anda tidak akan tahu dia hanya mempunyai bayi.”

Melihat baik, mama!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 62 = 66

map