Lauren Conrad Berkongsi 3 Rahsia Memulakan Blog Gaya

Jadi anda mahu memulakan blog, huh? Jika anda tidak pasti apa yang diperlukan untuk mengembangkan penonton anda dari pihak satu (hi, ibu!) Kepada beribu pengikut setia, ambil isyarat dari Lauren Conrad, laman gaya hidupnya mempunyai fesyen fesyennya, tutorial kecantikan, resipi sihat, dan hiasan rumah hiasan. Kami mengejar Conrad dan memintanya untuk memberi hidangan pada petua orangnya. Inilah yang dia katakan.

BERKAITAN: Masuk ke Penthouse Beverly Hills Lauren Conrad

Cari Niche anda
“Blog yang paling berjaya adalah orang-orang yang unik. Kini, banyak orang yang cuba untuk memulakan blog dan orang-orang yang cenderung untuk menarik diri adalah orang-orang yang melakukan sesuatu yang berbeza. Menjadi inventif dan tampil dengan idea yang jelas untuk membimbing blog anda – yang anda tidak melihat orang lain sudah lakukan. “

Tahu Apa yang Trend
“Pastikan tab yang mana jawatan mendapat komen dan tindak balas yang paling banyak dari pembaca anda, kemudian tulis mengenai variasi topik tersebut. Bagi saya, biasanya jawatan rambut yang benar-benar baik. atau bagaimana untuk melakukan detox rambut. “

Bina Media Sosial Anda Berikut
“Pastikan semua saluran media sosial anda terikat kepada tema blog anda Anda perlu mempromosikan kandungan anda pada setiap platform, termasuk Instagram, Twitter, dan Facebook. Lebih banyak peluang yang harus dilihat oleh orang ramai terhadap karya anda, lebih-lebih lagi mereka akan menuju ke blog anda untuk membaca kandungan anda yang lain Apabila keraguan, hanya menyiarkan gambar anak anjing.

BERKAITAN: Lauren Conrad Bercerai Cara Dia Bersiap untuk Hari Perkahwinannya

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − 53 =

map