Lauren Graham Adakah Kembali ke TV … sebagai Vampire

Keibubapaan dan Gilmore Girls peminat, kita mempunyai berita baik! Ibu TV kekasih Lauren Graham kembali ke skrin kecil.

Walau bagaimanapun, seperti yang dijanjikan, terdapat sedikit kelainan: Keturunan TV terbaru Graham bukan manusia, dan tidak juga dia. Graham dan rakan-rakan WB, James Van Der Beek menyertai pasukan untuk memainkan periwinkle-hued, ibu bapa yang menanggung dalam animasi Disney Junior yang akan datang, Vampirina.

Vampirina-atau Vee-adalah seorang gadis vampire yang berjuang selepas dia dan ibu bapanya, Boris dan Oxana Hauntley (Van Der Beek dan Graham, masing-masing), berpindah dari Transylvania asal mereka ke Pennsylvania.

Adakah kita menyebut bahawa ia adalah muzik? Yep, sebagai tambahan kepada lagu-lagu asal, pelakon itu dijangka menyanyi dalam setiap episod, Graham dan Van Der Beek akan melaksanakan lagu tema. Mungkin kita akan mendapat Graham untuk mengembalikan penampilan epik Lorelai Gilmore tentang “Saya Sentiasa Suka Kamu” …?

ALUAN TEORI FAN: Graham dan Van Der Beek Vampirina aksara dilaporkan menjalankan katil dan sarapan pagi; Lorelai Gilmore berlari penginapan. Adakah Vampirina adalah alternatif Gilmore Girls alam semesta di mana Lorelai dan Christopher membangkitkan Rory bersama (sebagai Vampire)?!? Ia pemikir, pasti.

Bagaimanapun, di sini Disney’s Hauntley fam:

Vampirina - Actors - Embed
Disney Enterprises

Dan, lebih penting lagi, Hauntleys selepas rambut dan solek:

Vampirina - Characters - Embed
Disney Enterprises

BERKAITAN: Pemikiran Lauren Graham di Lebih Banyak Gilmore Girls Akan Hilangkan Hati Anda

Vampirina akan dimulakan pada Disney Junior musim gugur ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − = 67

map