Lawat Tour Rumah Boho Los Angeles $ 2 Juta Newlywed Emily Ratajkowski

2018 Vanity Fair Oscar Party
Axelle / Bauer-Griffin / Getty Images

Isabel Jones

Mei 09, 2018 @ 11:15 pagi

Bintang media sosial dan pengantin Emily Ratajkowski sedang bergerak-secara literal.

Trulia melaporkan bahawa anak berusia 26 tahun itu baru-baru ini membeli sebuah rumah di kejiranan Echo Park di Los Angeles, yang kami anggap dia akan berkongsi dengan suaminya pelakon hampir tiga bulan, Sebastian Bear-McClard. 

Pad yang dipersoalkan terletak pada banyak double yang luas di hujung cul-de-sac. Dibina pada tahun 1946, rumah berukuran 1,650 kaki persegi telah diubah suai sepenuhnya. Bahawa dikatakan, rumah masih mengekalkan unsur-unsur reka bentuk klasiknya, seperti siling rasuk tinggi dan pertunjukan yang menghentikan perapian bata 15 kaki tinggi.

Persoalan sebenar ialah, di mana dia akan menggantung diri sendiri Instagram selfie?

VIDEO: Suami Emily Ratajkowski yang Dicadangkan kepadanya Dengan Klip Kertas

Terdiri dari tiga bilik tidur dan tiga bilik mandi, rumah $ 2 juta bukanlah tempat tinggal L.A. yang sangat besar yang kami telah berurusan dengan portofolio harta tanah starlet muda yang tipikal. Sebaliknya, rumah itu adalah persembunyian yang selesa dan praktikal, lengkap dengan teres indah yang diselubungi oleh kehidupan tumbuhan (aka paparazzi-proof). Tempat ini juga menawarkan sebuah pondok yang berdekatan, menyediakan tempat peribadi mereka sendiri.

Tatal ke bawah untuk melihat dengan lebih dekat pada penggalian baru EmRata.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 + = 58

map