LBD Mudah Meghan Markle Sebenarnya Mesej kepada Pereka Siapa yang meradang Pakaian Perkahwinannya

Sekilas pandang, LBD terbaru Meghan Markle nampaknya tidak begitu jelas. Ia mempunyai tali tebal. Ia hitam. Ia melepasi lututnya. Ia agak luntur. Tiada apa lagi untuk dikatakan, betul?

Nah, tidak betul-betul. Pilihan pakaian yang kelihatannya mudah Markle, yang ketiga (!) Hari ini, sebenarnya bercakap banyak mengenai perselisihan tertentu dengan pereka fesyen Emilia Wickstead.

Meghan in Emilia Wickstead embed 2
BRIAN LAWLESS / Getty Images

Mari bergegas untuk beberapa saat: Kembali pada bulan Mei, Markle berada di tengah-tengah dongeng yang benar-benar ketika ia menikahi suaminya Putera Harry dalam perkahwinan diraja yang ditonton. Dia memakai Clare Waight Keller adat untuk gaun Givenchy, dan hidup bahagia seumur hidup … tapi tidak tanpa kelihatan seperti pissing perancang fesyen di sepanjang jalan.

Pereka bahasa Inggeris Wickstead, yang telah berpakaian kedua-dua Markle dan kakak iparnya Kate Middleton sebelum itu, bercakap menentang reka bentuk pakaian perkahwinan Markle, dan dia terdengar sedikit iri dengan iri hati. “Pakaiannya sama dengan salah satu pakaian kami,” kata Wickstead pada masa itu. “Nampaknya, banyak pengulas mengatakan, ‘Ini pakaian Emilia Wickstead.'”

RELATED: Designer Who Claims That Wedding Dress Meghan Markle Is a Ripoff Clears the Air

Malangnya bagi semua yang terlibat, ulasannya tidak berakhir di sana.

Meghan in Emilia Wickstead embed 1
ANDREW MATTHEWS / Getty Images

“Jika anda memilih reka bentuk yang mudah, patut patut sempurna. Gaun pengantinnya agak longgar, “katanya, juga berpura-pura dalam pemikirannya mengenai gaya rambut Markle. “Saya suka, ‘Pegang wisps [rambutnya] kembali-itu perkahwinan diraja untuk Tuhan.”

Isikan graf rekod yang janggal. Selepas itu, Wickstead membersihkan udara dan berkata dia “amat sedih” dengan komennya dan dia “tidak berfikir bahawa pakaian perkahwinannya adalah satu salinan rekaan kita.”

BERKAITAN: Kenapa Meghan Markle Memakai Hijau Zaitun untuk Penginjilan Putera Louis

Walaupun kem royal tetap menjadi ibu pada subjek sepenuhnya, nampaknya Markle menerima cawangan zaitun Wickstead. Bagaimana kita tahu ini? Kerana gaun hitam yang sederhana yang ia pakai ke Ireland pada lawatan antarabangsa pertamanya dibuat oleh Emilia Wickstead.

Jelas sekali, Markle mengambil pendekatan diplomatik bukan hanya untuk tugas diraja, tetapi juga kepada kehidupannya pada umumnya. Bukan cara yang buruk untuk memulakan lawatan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 1

map