Lea Michele Adakah Terlibat Teman Pacaran Zandy Reich!

Tahniah, Lea Michele! 

Pada hari Sabtu, bekas Glee bintang mengumumkan kepada dunia bahawa dia bertunang dengan teman lelaki dan presiden syarikat pakaian Zandy Reich di Instagram, dengan gambar yang memerlukan sedikit konteks. 

Ya ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lea Michele (@leamichele) pada

“Ya,” dia hanya menangkap gambar dirinya di pantai, bersama-sama dengan emoji cincin berlian yang sepadan dengan kehidupan sebenar, sparkler berlian 4-karat bertumpu di tangan kirinya. Orang melaporkan bahawa Reich secara peribadi merancang cincin radian cut yang panjang dengan Leor Yerushalmi dan The Jewellers of Las Vegas. 

Michele dan Reich dikaitkan secara romantik selama kurang daripada setahun, dengan ulang tahun pertama mereka muncul pada bulan Julai. Dan, hanya kejatuhan masa lalu ini, Reich menerima persetujuan daripada bos pelakon Ryan Murphy. 

Lea Michele and Zandy Reich
TheImageDirect.com

“Apabila teman lelaki saya mendapat kelulusan dari Ryan Murphy, itu saja,” kata Michele di atas permaidani merah Emmys tahun lalu “Ya, ibu bapa saya, ya kawan-kawan, apa pun, tapi Ryan Murphy, itu satu perjanjian yang dilakukan. berurusan. “

Biar perancangan perkahwinan bermula! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 66 = 69

map