Lebih Luas, Cerah, Mata Lentur: 4 Cara Genius Menggunakan Eyeliner Putih

Walaupun pensil noir inky akan selalu menjadi standard, almari pakaian eyeliner kami tidak lagi terhad kepada hujung spektrum yang lebih gelap sejak kami menemui banyak sifat transformatif pelapis putih. Mengambilnya dari “The Boss” Diana Ross di atas-warna yang tidak dijangka dapat memberikan mata anda penampilan yang berlebihan, seperti kudapan, dan sebenarnya dapat mengatasi kemerahan apabila botol Visine gagal pada musim alergi pertengahan. 

Penggunaan eyeliner putih sangat serba boleh, melangkaui kaedah tradisional mengesan di sepanjang bulu mata anda, jadi kami menyusun senarai cara rutin solek anda boleh mendapat manfaat daripada ruji baru. Teruskan membaca untuk mengetahui empat kaedah genius yang anda perlukan untuk mencuba, stat.

BERKAITAN: Bayangan Terbaik Terbaik Untuk Warna Mata Anda

Putih Eyeliner embed
Kesopanan

Jejak Waterline Anda
Seperti yang ditunjukkan oleh Ross kembali di era disko, pelapis putih dapat membuat mata anda kelihatan lebih besar, lebih terbuka, dan lebih terjaga-bahkan jika pesta Netflix malam tadi telah anda rasakan yang bertentangan dengannya. Cukup ambil Pensel Mata Glide-On 24/7 di Yeyo ($ 20; sephora.com) atau gaya alabaster yang anda pilih, dan sapu hue langsung ke bahagian dalam garisan lash bawah anda. Tekstur berkrim bekerja paling baik untuk kaedah ini, dan anda akan mahu memohon pelapis sebelum maskara, kerana peluk putih memotong set bawah anda tidak kelihatan baik.

Campurkan Pada Sudut Batin Anda
Jika anda mempunyai mata yang dekat, sedikit pelapik putih di sudut dalaman anda adalah semua yang anda perlukan untuk membuat jarak. Ambil pensil lembut seperti Stila’s Smudge Stick di Alpine ($ 20; ulta.com), dan dengan sikat span atau bayang-bayang, adunan warna sehingga ia tidak begitu kuat. 

BERKAITAN: Maskara Terunggul Jepun Menjelang Akhirnya Tiba di Amerika Syarikat

Serlahkan Biri Kening Anda
Tidak ada set gerbang lengkung lengkap tanpa penerangan yang baik untuk memamerkan hasil kerja anda, dan dengan kemasan matte, eyeliner putih dengan mudah boleh digunakan untuk menyampaikan sorotan yang kelihatan semula jadi. Pusingkan pensil di sisinya supaya titik itu jatuh tepat di bawah alir semulajadi anda, dan ikuti bentuknya sehingga anda mencapai ekor. Keringkan garis sehingga semua tepi keras hilang, dan jika anda memerlukan tangan tambahan, ambil pengikat berus bersih untuk membantu dalam mengedarkan produk.

Pertimbangkan sebagai Base Eyeshadow
Pernahkah anda mempunyai salah satu daripada bayang-bayang mata yang mengecewakan itu, tidak kira berapa banyak buku asas yang anda lapangkan atau berapa kerap anda membasuh kuali, hanya tidak akan muncul? Kami mendengar anda … Daripada menggunakan asas mata yang berasaskan neutral, sebarkan pensil seperti NYX dalam Susu ($ 5; drugstore.com) di seluruh penutup anda, campurkan dengan jari atau berus, dan tekan bayangan serbuk ke bahagian atas. Pigmen putih membantu untuk mencerahkan warna dan mencipta perwakilan yang lebih tepat dari apa yang anda lihat dalam kuali. 

PHOTOS: Pembelian Kecantikan Terbaik: Produk Mata Terbaik 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map