Leighton Meester dan Adam Brody Mempunyai Ketawa Besar Mengenai Drama Remaja mereka yang lalu

Sekiranya anda remaja pada pertengahan tahun 2000, terdapat beberapa perkara yang anda rindukan: seorang Motorola Razr, kawan MySpace selebriti, dan kehidupan sebenar antara watak drama fave remaja anda.

Antara Sophia Bush dan Chad Michael Murray, Adam Brody dan Rachel Bilson, dan Blake Lively dan Penn Badgley, kami fikir sekurang-kurangnya satu pasangan akan menyimpan impian kita. Malangnya, setiap prospek terpecah sebelum mata kita.

Sebaliknya, kami diberkati dengan pacaran crossover. Gossip GirlPuteri Upper East Side Blair Waldorf (Leighton Meester) dan The O.C.‘S Newport Beach nerd Seth Cohen (Adam Brody) akhirnya jatuh cinta, menikah, dan mempunyai anak perempuan bersama.

Kami masih agak terkejut dengan perubahan peristiwa ini, tetapi Meester dan Brody sendiri lebih terkejut kerana kami masih benar-benar peduli.

Semasa temu bual dengan Entertainment Tonight, pasangan itu ditanya sama ada mereka pernah “berkongsi ketawa” berbanding drama remaja mereka yang lalu.

“Kadang-kadang,” Brody bergurau, “Sekali setahun, kita mempunyai hari Seth dan Blair, dan kita berdandan …” pelakon itu tersenyum, menimbulkan ketawa daripada isterinya.

“Ia menarik kepada kami bahawa ia menarik kepada anda,” kata Meester menjelaskan, minat peminat tidak puas hati.

BERKAITAN: Adam Brody Bonds dengan Anaknya Bayi dalam Cara Paling Menyenangkan

Tidak tahu tentang anda, tetapi kami akan memecahkan polos Penguin dan kepala pereka kami dan berpura-pura “Seth and Blair Day” adalah perkara yang sebenar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 29

map