Lena Dunham Is 30! 13 Kali Gadis Hari Lahir Menyimpan Ia Sebenar-dan Kami Menyukainya Untuknya

Apabila kita fikir Lena Dunham, dua perkara yang langsung diingati: Pertama ialah keyakinan yang lebih besar daripada kehidupan, yang bukan hanya membolehkannya untuk menunjukkan beberapa kulit utama di TV (lihat: kebanyakan episod Kanak perempuan), tetapi juga jaminan untuk mewawancara pengaruh sosial dan ahli politik yang penting, seperti harapan presiden Hillary Clinton dan First Lady Michelle Obama. Kedua, selain daripada seorang pelakon A-list, Dunham adalah seorang feminis, penganjur hak asasi, dan pengasas bersama Lenny Letter. Dia sering bercakap tentang isu-isu penting mengenai hak dan kepelbagaian wanita di Hollywood yang selama bertahun-tahun telah disapu oleh karpet. Plus, sdia tidak takut memecahkannya Instagram (lihat bukti video di bawah) dan dia sebagai orang yang lucu dan lucu seperti biasa.

BERKAITAN: Hillary Clinton Says Dia “Benar” seorang Feminis dalam Wawancara Baru dengan Lena Dunham

Senarai ini berterusan dan pada masa ia datang kepada sebab-sebab yang kita memuja dia, itulah sebabnya kami memutuskan untuk menyusun senarai yang paling memberdayakan “gadis sebenar” momen untuk menghormati ulang tahun tonggaknya. Lihat banyak, banyak kali Dunham adalah semua jenis jujur, berkuasa, dan relatable di bawah.

1. Apabila dia tidak berani menunjukkan sisi bodohnya sambil bergegas ke Justin Bieber.
Untuk menghormati ulang tahun ke-30nya, kita sudah tentu harus memulakan dengan video lucu Dunham ini memecahkannya kepada “Maaf” dalam gaya Justin Bieber yang bercampur-campur, kita mungkin menambah.

Walaupun saya mempunyai hubungan yang sangat perdebatan dengan Bieber sebagai lelaki awam, saya masih menghantar pita audition saya untuk menyertai @parrisgoebel dalam misi beliau (dalam masa Internet saya seperti 7 tahun di belakang)

Video yang disiarkan oleh Lena Dunham (@lenadunham) pada

2. Apabila dia bercakap dengan terang dengan Ellen DeGeneres tentang menunjukkan kulit di TV.
Sebagai bintang siri drama komedi Kanak perempuan, pelakon itu telah mendapat sedikit masa udara utama-dan agak kerap dia dilihat menyamar semua pada kamera. Semasa lawatan ke The Ellen DeGeneres Show, Dunham bercakap mengenai pola pikirnya ketika membongkar skrin. Untuknya, dia berkata memakai di sebelah apa-apa yang benar-benar berada dalam zon keselesaannya, berkata “Saya tidak melakukan apa-apa yang berani. Saya berasa benar-benar keren tentang menjadi telanjang.” 

3. Apabila dia jujur ​​tentang perlu berehat dan memberitahu peminatnya lurus.
Setiap kali dan lagi, kita semua perlu berehat. Dunham menderita dari endometriosis, penyakit kronik yang telah dibelanjakannya ketika musim akhbar terakhir dilancarkan. Daripada terbang di bawah radar, Dunham memutuskan kejujuran adalah dasar terbaik dan memberitahu peminatnya melalui Instagram mengapa dia akan menjadi MIA semasa acara akhbar untuk Kanak perempuan

Hei Pals Terkasih, saya hanya ingin memberitahu anda bahawa, ketika saya sangat teruja untuk Girls kembali pada 21 Feb, saya tidak akan keluar dan melakukan akhbar untuk musim baru. Seperti yang ramai yang tahu saya mempunyai endometriosis, keadaan kronik yang menjejaskan kira-kira 1 dalam 10 kesihatan reproduktif wanita. Saya kini sedang menjalani satu patch kasar dengan penyakit dan badan saya (bersama-sama dengan doktor saya yang menakjubkan) beritahu saya, tanpa syarat yang pasti, bahawa ia adalah masa untuk berehat. Itulah perkara yang sukar untuk dilakukan, tetapi saya cuba, kerana yang saya mahukan ialah membuat musim 6 Girls yang terbaik. Saya cukup bernasib baik untuk mempunyai sokongan dan sandaran daripada Jenni, Judd dan seluruh gang Girls. Begitu ramai wanita dengan penyakit ini secara harfiah tidak mempunyai masa untuk memilih dan saya tidak akan mengambil begitu sahaja. Mengingini anda semua kesihatan & kebahagiaan, dalam apa jua bentuk sesuai dengan anda. Kembali tidak lama lagi xxLena

Gambar yang disiarkan oleh Lena Dunham (@lenadunham) pada

4. Apabila dia tidak takut untuk berkongsi gambar jubah mandi “bersukacita” nya. 
Kejujuran Dunham sangat memanjakan-walaupun dikatakan kejujuran melibatkan perkongsian Instagrams setengah telanjang yang memperincikan penipuan lewat malamnya. Di sini, Kanak perempuan bintang berkongsi apa yang dia lakukan semasa masa dia “sedih”, yang diterangkannya di Instagram di bawah. 

Hanya mencari #TBT photobooth ini di mana saya jelas merasakan diri saya … SAYA SANGAT sebahagian besar daripada hidup saya sedang mengintai sekitar 11 dan 4 pagi, menulis senarai tugasan dan bergemuruh ke Rae Sremmurd atau mungkin Bryan Ferry, seperti pil kepala tidak pil. Saya berasa sangat bertuah kerana mempunyai kebebasan untuk melakukan itu. Tag @lennyletter & saya dalam gambar-gambar indah anda kesepian silakan dan kami akan berkongsi beberapa kedudukan di @ lennyletter’s insta … #beautifullylonesome

Gambar yang disiarkan oleh Lena Dunham (@lenadunham) pada

5. Apabila Dunham berseronok berkongsi, dia terasa seperti “gajah bayi licin” dalam tumit.
Semasa lawatan ke Jimmy Kimmel Live!, Dunham mendapat kejutan mengenai perasaannya pada tumit tinggi. Lihat tafsirannya tentang mengapa wanita memakainya.

6. Apabila dia berkongsi Instagram dengan kord yang tidak teratur yang tidak dapat dijinakkan. 
Dalam siaran Instagram yang sangat ketara, Dunham berkongsi foto alis yang dia “bekerja keras.” Dan, kita boleh benar-benar berkaitan.

Bekerja keras pada ibu-ibu ini dan tidak pernah mencukupi #brows #browse # brow-ow-ow

Gambar yang disiarkan oleh Lena Dunham (@lenadunham) pada

7. Apabila dia adalah model peranan dalam mata kita. 
Setelah berpegang teguh kepada pemilihan, Dunham mengambil Instagram untuk berkongsi snapshot “Saya Undian”. Tidak perlu dikatakan, kita semua terinspirasi oleh kesedaran politiknya dan keinginan untuk membuat perbezaan.

�� ❤️ mengundi !

Gambar yang disiarkan oleh Lena Dunham (@lenadunham) pada

8. Apabila dia berkongsi pelajaran penting yang dia pelajari semasa kerjayanya. 
Pelakon itu berkongsi beberapa kebijaksanaan dengan penonton semasa ceramah “Ask Lena” pada Festival Kemanusiaan Chicago 2014. Dia berkata: “… Tidak mengapa saya mengatakan ‘Saya tidak tahu.’ Saya fikir ramai orang dan wanita muda mempunyai rasa sindrom penindas yang kuat dan, sebagai wanita muda, anda berasa seperti anda tidak membayar hutang anda atau anda tidak berada dalam kedudukan untuk menegaskan diri anda atau menyatakan diri anda. Oleh itu, saya menghabiskan banyak masa yang takut bahawa saya akan jatuh dan berpura-pura bahawa saya tahu perkara yang saya tidak lakukan. Sekarang, saya sampai ke tempat yang selesa untuk mengatakan, ‘Saya tidak tahu dan itu OK kerana ada perkara lain yang saya tahu’ Jadi, itu yang terperangkap dengan saya. “Lihat klip penuh di bawah.

9. Apabila wanita lucu Dunham dan Amy Schumer majorly fangirled atas Rihanna. 
Semasa menghadiri konsert Rihanna di Malaysia New Jersey, duo dinamik, bersama dengan teman lelaki Dunham Jack Antonoff, mengambil kumpulan selfie. Di dalamnya, mereka bekerja dengan wajah lucu yang terbaik untuk menunjukkan perasaan mereka terhadap pengalaman yang dihadapi. Jelas, gadis hari jadi cantik dipam.

Ri-ri

Gambar yang disiarkan oleh @amyschumer pada

BERKAITAN: Amy Schumer dan Lena Dunham Are Fangirls di Konsert Rihanna

10. Ketika dia mengambil selfie paling jujur ​​yang pernah ada. 
Kita semua mempunyai hari-hari kita apabila selfies bukan pilihan. Walau bagaimanapun, untuk Dunham, ketidaksempurnaan adalah jumlah foto. Dia menegur ini dengan mudah digemari “ kening menipis dan zit “Instagram untuk dunia untuk melihat pada Halloween.

Selamat halloween! Saya secara peribadi menukar gear dan memutuskan untuk pergi sebagai seorang gadis dengan kening yang menipis dan zit ��

Gambar yang disiarkan oleh Lena Dunham (@lenadunham) pada

11. Apabila dia melepaskan diri ke Calvins untuk memberikan khidmat nasihat kepada para peminat. 
Dunham memerlukan beberapa “masa”, tetapi tidak sebelum menghantar mesej tulus kepada peminatnya. Dia menulis dalam Instagram di bawah: “Saya pastinya tidak ada guru yang membantu diri sendiri tetapi inilah yang saya tahu malam ini: apabila anda mengambil masa dan ruang yang anda perlukan, dengan baik dan bertanggungjawab, anda tiba-tiba boleh didapati dengan orang yang anda suka dengan cara yang baru. “

TBH ini adalah minggu yang sukar. Rasanya seperti badan saya, hormon saya, rasa kesejahteraan umum saya mengkhianati saya. Saya mahu meremukkan ke dalam longgokan atau bersembunyi seperti baju tangan di dalam yang hilang dan dijumpai. Dan saya merasa seolah-olah tidak ada cara untuk meminta ruang dan masa yang saya perlukan tanpa mencederakan orang lain. Apa perasaan yang tidak menyenangkan, tetapi tidak realitinya begitu banyak kita? Saya pastinya tidak ada guru yang membantu diri sendiri tetapi di sini adalah apa yang saya tahu malam ini: apabila anda mengambil masa dan ruang yang anda perlukan, dengan baik dan bertanggungjawab, anda tiba-tiba boleh didapati dengan orang yang anda suka dengan cara yang baru. Tidak ada jawapan yang lain (kecuali Calvins … Tiada apa-apa yang ada di antara kita.)

Gambar yang disiarkan oleh Lena Dunham (@lenadunham) pada

12. Apabila dia berani berdiri untuk wanita di tempat kerja. 
Semasa 2015 Wartawan Hollywood Wanita Tahunan di Hiburan Sarapan, Dunham berdiri untuk menangani bilik yang penuh dengan eksekutif media wanita, termasuk Bonnie Hammer, pengerusi NBCUniversal, dan Donna Langley, eksekutif filem dan pengerusi Universal Pictures. Dia berkata: “Saya tidak menyokong dunia di mana wanita memusnahkan lelaki dari tempat kerja, seperti yang saya suka pada hari-hari tertentu. Saya menganjurkan untuk kita semua di sini untuk menjadikan misi kita untuk menggunakan sumber-sumber kita dan berpaling ini sebagai satu pasukan … Ia adalah perkara yang betul untuk dilakukan dan itu satu-satunya perkara yang perlu dilakukan. “Tonton ucapan ceramahnya dengan lengkap di sini:

13. Apabila Dunham merasa diberi kuasa untuk berkongsi gambar #fitspo yang paling inspiratif yang pernah ada. 
Dunham menulis mesej yang jujur ​​dan memotivasi tentang berlari dan hubungan cinta / benci dengannya. Dalam mengakhiri jawatannya, gadis hari lahir menulis: ” 
Saya berasa kuat, cepat dan bangga. Saya tidak akan memeluk kehidupan triathlon itu tetapi ia adalah kegembiraan yang benar untuk terus mendapatkan lebih banyak hubungan dengan tubuh saya dan kuasanya. ” 

Tidak biasanya seseorang menyiarkan pukulan paparazzi tetapi ini membanggakan saya dengan kebanggaan. Pada dasarnya seluruh hidup saya, saya membenci berlari dan berlari seperti Pterodactyl bayi yang cedera. Ia memalukan dan jujur ​​saya tidak mempercayai diri saya untuk melarikan diri dari sebuah bangunan yang terbakar atau bahkan bergerak dengan pantas ke arah bufet. @jennikonner mengarahkan acara musim kanak-kanak perempuan dan memutuskan bahawa ketika Hannah berevolusi, maka dia akan menjalani sesi latihan dengan Matt Wilpers dari Mile High Run Club. Dalam masa sejam saya mempunyai hubungan yang berbeza dengan aktiviti ini yang terdahulu. Saya berasa kuat, cepat dan bangga. Saya tidak akan memeluk kehidupan triathlon itu tetapi ia adalah kegembiraan yang benar untuk terus mendapatkan lebih banyak hubungan dengan tubuh saya dan kuasanya. (Motivasi tambahan disediakan oleh @ penjual semula untuk @outdoorvoices.) #Moveforyourmind

Gambar yang disiarkan oleh Lena Dunham (@lenadunham) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map