Leonardo DiCaprio Memakai Tee Putih Semasa Belanja Akan Membuat Anda Santai

Kami menyukai penampakan Leonardo DiCaprio yang baik, dan sepertinya sejak kebelakangan ini bintang telah merawat kami lebih daripada biasa. Dari berbasikal di sekitar New York City dengan cara pengangkutan kegemarannya, Citi Bike, untuk berpesta di Cannes, untuk memberikan ucapan di Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu, DiCaprio telah menjadi orang yang agak sibuk pada lewat. 

Dan pada hari Khamis, Boo Boo anda lagi, dan-seperti biasa-dia kelihatan baik. Untuk peluncurannya, DiCaprio memakai pakaian sederhana tetapi sangat seksi yang terdiri daripada seluar jeans mencuci gelap, tee v-leher putih biasa, kasut slip, dan cermin mata hitam dan topi berita. Dilihat oleh beg berganda di tangan Leo, pelakon itu kelihatan berbelanja, dan gembira dapat melakukannya-dia tidak sepatutnya menyimpan senyuman dari wajahnya. 

Sekiranya ada satu perkara yang telah kita pelajari mengenai acara DiCaprio yang kerap kali terlambat, ia adalah apabila ia datang kepada gaya, dia semua tentang kesederhanaan. Daripada seluar pendek khaki kepada seluar jeans, Leo melekat pada asas-asas yang tidak menarik perhatian.

BERKAITAN: Leonardo DiCaprio Adalah Bahagia sebagai Clam Menunggang Basikal Melalui N.Y.C.

Tetapi dengan wajah seperti itu, bagaimana kita boleh melihat? Inilah harapan kami melihat lebih banyak Boo Boo kegemaran kami dalam masa terdekat. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map