Leslie Jones Dihantar Skater Pencerita Mirai Nagasu Mesej Yang Terpuji Selepas Kejatuhannya

Leslie Jones pada dasarnya adalah anak poster untuk semangat pasukan Olimpik. Beliau adalah pengulas NBC yang tidak pernah kami ketahui yang kami perlukan, serta ratu live tweeting acara Olimpik. Dan sekarang, ternyata dia adalah seorang pemandu sorak belakang untuk Team U.S.A., menghantar atlet kata-kata galakan, walaupun hal-hal tidak berjalan seperti yang dirancang.

Dalam wawancara baru-baru ini dengan Orang, tokoh Skater Mirai Nagasu mendedahkan bahawa Jones meluncur ke dalam DM Instagram beliau dengan mesej yang sangat manis dan menyokong. Sekiranya anda tidak mengikuti liputan Olimpik, Nagasu yang berusia 24 tahun membuat sejarah apabila dia mendarat satu garpu tiga ketika skate percuma, menjadi wanita A.S. pertama yang pernah melakukannya di Sukan Olimpik.

Walaupun Nagasu turun ke permulaan yang mengagumkan, memperoleh pingat gangsa dalam acara skate pasukan, dua pertunjukan berikutnya tidak mencukupi untuk membawanya ke podium, ketika dia jatuh pada percubaan kedua pada langkah yang mengagumkan itu.

Saya bertemu Maia di Mini Nationals lebih sepuluh tahun yang lalu dan kami terikat kerana kami berdua keturunan Jepun. Fast forward ke @ pyeongchang2018 Olimpik: Saya memberikan pelukan besar Maia sebelum dia meluncur dan memberitahunya bahawa pasukan akan meluncur dengannya untuk setiap langkah programnya. Air mata telah mengalir di wajah saya pada masa dia selesai kerana saya tidak pernah menganggap bahawa gadis-gadis kecil yang teruja untuk mengambil foto bilik pameran bersama akan satu hari mengambil foto dengan pingat Olimpik mereka. Sama seperti gimnastik, skating angka adalah sukan yang kita komited pada usia muda dan untuk saling menonton antara satu sama lain tumbuh dan menjadi sebahagian daripada keluarga skating masing-masing telah benar-benar ajaib. Tema untuk @usfigureskating menuju ke @olympics telah “Bersama” dan saya akan selamanya ingat ketika kita memperoleh pingat ini bersama-sama. �� @ exexibutani

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mirai Nagasu (@mirainagasu) pada

Ia selamat untuk mengatakan atlet muda mungkin sedikit kecewa, tetapi Jones berada di sana untuk meminjamkan sokongannya, memberitahu Nagasu dia harus bangga.

“[Mesejnya] berkata, ‘Ini adalah Olimpik, ia tidak mudah dan anda pergi untuk lompat yang tidak ada orang lain dalam acara wanita, jadi anda harus bangga dengan diri anda sendiri,” kata Nagasu Orang.

Jones memberitahu para atlet bahawa dia sangat berharap untuk hidup dalam hidupnya: “‘Lebih banyak lagi, saya tahu sukar untuk melihat sekarang, terutamanya apabila anda telah bekerja untuk acara ini selama bertahun-tahun, tetapi terdapat lebih banyak lagi kehidupan. ‘”

“Bagi dia untuk menjangkau saya seperti itu benar-benar bermakna banyak, dan dia berkata, ‘Terus kepalanya dan teruskan,’ dan saya fikir itu adalah mesej yang baik untuk saya dan atlet lain,” kata Nagasu.

Jones bukan satu-satunya selebriti yang bersorak untuk Nagasu sepanjang Sukan 2018. Bekas Olimpik Kristi Yamaguchi, Ashley Wagner, dan Michelle Kwan semuanya mengucapkan tahniah kepada Nagasu berikutan trelernya.

“Melihatnya melakukan segelintir axel itu dan hanya memaku, saya menjerit,” kata Kwan, 37 tahun Orang.

Kami kedua-dua semua sentimen ini. Nagasu harus bangga dengan pencapaiannya-tentu kita!

CEREMONI PENUTUP ����

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mirai Nagasu (@mirainagasu) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 88 = 97

map